Η Ναταλία Δήμου(ή αλλιώς η Μπέτυ από τους ¨Συμμαθητές¨)μιλάει για όλους και για όλα στο tvnea!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι νέα,όμορφη και ταλαντούχα.Αναφέρομαι στην ηθοποιό Ναταλία Δήμου που γνωρίσαμε φέτος
μέσα από τη πολύ πετυχημένη σειρά του Ant1 ¨Οι συμμαθητές¨.Ενσαρκώνει την Μπέτυ που έχει κλέψει την καρδιά των νεαρών αγοριών στη σειρά.Μας μιλά λοιπόν αποκλειστικά στο tvnea.com!

Μίλα μας για τα παιδικά σου χρόνια.

Γεννήθηκα στην Φραγκφούρτη και επιστρέψαμε στα Γιάννενα,απ'οπου κατάγομαι,όταν ήμουν μόνο 30 ημερων.Στα 13 μου,πήγαμε ξανά στην Γερμανία.Αυτή την φορά στο Μόναχο,όπου έμεινα 4 χρόνια!Στην ηλικία των 17,έφυγα για τα Γιάννενα ξανά.Έμεινα με τους παππούδες μου,είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι!Ηθελα να δωσω πανελλήνιες και με το ελληνικό σύστημα και δίνοντας εξετάσεις πέρασα στην Νομική Αθηνών.

Το μικρόβιο της υποκριτικής πώς σου κόλλησε;

Στα 15 μου,ήμουν σίγουρη πως το μόνο που ένιωθα να γεμίζει την ψυχή μου,να με κανει να νιώθω παθος και ευτυχία,ήταν η  υποκριτική τέχνη,χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί και το πως έχει συμβεί όλο αυτό.Την στιγμή λοιπόν που έπρεπε να αποφασίσω με τι θέλω να ασχοληθώ,ανακοίνωσα στους γονείς μου,πως θα δώσω εξετάσεις για να μπω σε δραματική σχολή.Δεν είχαν ξαφνιαστεί ιδιαίτερα πολύ,γιατί μου είπαν μια ιστορία από την παιδική μου ηλικία. Στον παιδικό σταθμό,ήξερα όλους τους ρόλους των παιδιών  απ έξω.Ήξερα τι έπρεπε ο καθένας τους να κάνει και η δασκάλα με άφηνε να δίνω τις "σκηνοθετικές οδηγίες".Αν μπορούσα να κάνω μία ευχή,θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να δω τον εαυτό μου στην συγκεκριμένη αυτή στιγμή,να είχα την δυνατότητα να καταλάβω τι μπορεί σκέφτεται ένα τόσο μικρό κορίτσι.Έδωσα λοιπόν εξετάσεις και πέρασα στο Θέατρο Τέχνης,Κάρολος Κουν.


Η σuμμετοχή σου στοuς Συμμαθητές πώς προέκυψε;

Είχε ανακοινωθεί η οντισιόν για την σειρά και μια πολύ καλή μου φίλη μου είπε να πάμε.Η απάντηση μου ήταν η εξής:Μεταξύ τόσων ατόμων,δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξουν εμάς.Δεν υποτιμούσα τις ικανότητές μας,όμως μου φαινόταν κάτι τόσο μακρινό,ένα άπιαστο όνειρο.Η θέληση όμως,η αγάπη προς την σειρά και ο θαυμασμός προς τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς που δημιούργησαν όλο αυτό,ίσως να βοήθησαν.Το πιο σημαντικό όμως όλων,είναι ότι ο κύριος Θωμόπουλος και ο κύριος Κούτρας,οι σκηνοθέτες της σειράς,με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν μία τόσο σπουδαία ευκαιρία.Θα τους ευγνωμονώ για πάντα!

Εντάχθηκες στον δεύτερο κύκλο της σειράς.Παρακολουθούσες τον πρώτο;

Παρακολουθούσα την σειρά και ευχόμουν να είχα την ευκαιρία να ήμουν ένα κομμάτι της!

Πώς είναι το κλίμα στη σειρά;


Τα λόγια που θα πω,ίσως ακουστούν υπερβολικά,όμως είναι αληθινά.Το κλίμα που επικρατεί είναι άψογο,γιατί όλοι οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί.Ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.Τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζί,που και σε μένα την πρώτη φορά που βρέθηκα στο γύρισμα,μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πως μπορούν όλοι να δουλεύουν και να συντονίζονται τόσο καλά.Υπάρχουν εντάσεις κάποιες φορές,είναι απολύτως φυσιολογικό,γιατί θέλουν το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό,όμως αυτές οι εντάσεις έχουν ένα απίστευτο χιούμορ μέσα τους και δεν τις θυμάται μετά κανείς!

Στο δρόμο σε αναγνωρίζουν;Τι σου λένε;

Ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του για τον ρόλο που υποδύομαι,την Μπέτυ,λατρεύουν την δυναμικότητά της,το πάθος της για την ζωή,με ρωτάνε για το πως θα εξελιχθεί ο έρωτας του Αρη και της Μπέτυς και το πόσο αγαπούν την σειρά.Πολλες φορες έρχονται να με αγκαλιάσουν τόσο θερμά,σαν να γνωριζόμαστε μια ολόκληρη ζωή και αυτό το βρίσκω υπέροχο.


Στο φινάλε της φετινής σεζόν βλέπουμε τη Μπέτυ να έχει δημιουργήσει ψεύτικη σχέση με το Βαγγέλη.Θα εξελιχθεί σε έρωτα ή ο Άρης δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό της;

Ο έρωτας του Άρη και της Μπέτυς είναι πολύ δυνατός.Η Μπέτυ δεν μπορεί να τον βγάλει τόσο εύκολα απο το μυαλό της,τον αγαπάει πραγματικά.Ακριβως για τον λόγο αυτό,βλέπουμε πως θυσιάζει το πώς νιώθει για τον Άρη και δημιουργεί "σχέση" με τον Βαγγέλη.Εάν η σχέση του Άρη με την Μπέτυ εξελιχθεί,δεν θα το αποκαλύψω!Η συνέχεια επί της οθόνης!

Τι κοινά στοιχεία έχεις με το ρόλο που υποδύεσαι;

Τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουμε με την Μπέτυ είναι η δυναμικότητα,το πάθος που έχουμε για την ζωή,η ευαισθησία,αγαπάμε-ερωτευόμαστε αληθινά,επικροτούμε το δίκιο και στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις ραδιόφωνο όπως η ηρωίδα που ενσαρκώνεις στη σειρά?

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο,λατρεύω την μουσική,άλλωστε πήγαινα και σε μουσικό γυμνάσιο στα Ιωάννινα.Σίγουρα λοιπόν είναι κάτι που πάντα με ενδιέφερε και θα ήθελα να το κυνηγήσω.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάς ή δεν σε αφορούν;

Με ενδιαφέρει η απήχηση που έχει στον κόσμο η σειρά και φυσικά με χαροποιεί το γεγονός πως έχει την μεγαλύτερη τηλεθέαση!

Με ποιους από τους συμπρωταγωνιστές σου έχεις έρθει πιο κοντά;

Έχουμε δημιουργήσει μια τόσο ωραία ομάδα και έχουμε δεθεί πολύ.Είναι λογικό με μερικά άτομα να έχουμε έρθει πιο κοντά,αλλά δεν θα απαντήσω ποια είναι αυτά!

Τι άλλα σχέδια έχεις για το χειμώνα;

Έχουμε γυρίσει τα πρώτα επεισόδια για τον τρίτο κύκλο των Συμμαθητών,δίνω μία μικρή πληροφορία,όμως ακόμα τα σχέδια του χειμώνα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω!

Περίγραψέ μας το ιδανικό καλοκαίρι για σένα!

Θάλασσα,αμμουδιά,παραστάσεις στην Επίδαυρο,θάλασσα,θαλασσινά,ύπνος δίπλα στο κύμα,θάλασσα,θάλασσα,θάλασσα!!!


Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τη Ναταλία Δήμου για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο tvnea.com


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !