Η Tζούλια Μπάρκα συγκινεί: Το εγκεφαλικό, τα ναρκωτικά και ο ρόλος της Τατιάνας Στεφανίδου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Τζούλια Μπάρκα άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός την δεκαετία του ’80. Την είδαμε σε πολλές
σειρές, ενώ αργότερα έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Δυστυχώς, η μοίρα της επιφύλασσε μια άσχημη περιπέτεια. Καθώς βρισκόταν  στην σκηνή και τραγουδούσε, κατέρρευσε και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό, όπου και νοσηλεύτηκε για 43 ημέρες στην Εντατική Μονάδα. Όταν είχε πια συνέθλει, τα προβλήματα υγείας ήταν πολλά, αλλά η ίδια δεν το έβαλε κάτω.

Σήμερα, πιο δυνατή από ποτέ μιλάει για την άσχημη αυτή περίοδο της ζωής της και συγκινεί. Σε ερώτηση που της τέθηκε, για το ΑΝ το πρόβλημα υγείας προήλθε από ουσίες, η ίδια τόνισε στην Freddo: «Ποτέ δεν πήρα τέτοιες. Ήταν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που με έστειλε στον Αδη και ξαναγύρισα λόγω της αγάπης του πατέρα και της μάνας μου», ενώ συνέχισε λέγοντας με δάκρυα: «Όταν ανακοίνωσαν στη μητέρα μου ότι δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω και να ξαναπερπατήσω, πήγε να πηδήξει από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Την πρόλαβαν οι νοσοκόμες».

Για τις 43 δύσκολες μέρες στην εντατική, θυμάται μόνο: «Απλώς, κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Οπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς: “ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη”».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της και εξομολογήθηκε πως η Τατιάνα Στεφανίδου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μιλήσει ξανά: «Όπως και ο Σπύρος Μπιμπίλας μου στάθηκε. Το ίδιο και η Τατιάνα. Χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου βρήκα τον καλύτερο λογοθεραπευτή και μπόρεσα να ξαναμιλήσω. Αν δεν ήταν η Τατιάνα, δεν θα μιλούσα σήμερα. Είχα χάσει εντελώς τη φωνή μου και απλώς έβγαζα κραυγές. Ήταν βασανιστικό για μένα όλο αυτό. Έλεγα μέσα μου: “θεέ μου, ή δώσ’ μου τη φωνή μου ή πάρε με κοντά σου”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !