Ποιος ηθοποιός αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετο του λόγω ISIS;

0
Όλος ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος λόγω των επιθέσεων του ISIS ανά τον κόσμο, και τα μέτρα ασφαλείας των αερδρομίων έχουν αυξηθεί δραματικά.
"Θύμα" λοιπόν του ISIS και των συνεπειών που προκάλεσαν οι επιθέσεις τους ανά τον κόσμο, έπεσε και ο Michael Caine, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετό του!
Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πολλούς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν το δυσχερές στην προφορά όνομά τους και να το αντικαταστήσουν με ένα πιο εύηχο, χάριν της υποκριτικής.
Όταν με τον φόβο της τρομοκρατίας, τα μέτρα ασφαλείας στη Μεγάλη Βρετανία αυξήθηκαν, ο ηθοποιός έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι διαβατήριό του γράφει Maurice Joseph Micklewhite και όχι Michael Caine.
Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun για το γεγονός, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετό του.
«Αλλαξα το όνομά μου, όταν αυτά με το ISIS και άλλα παρόμοια ξεκίνησαν. Ο υπεύθυνος ασφαλείας έλεγε ''Γεια, Michael Caine '' και άνοιγε το διαβατήριο και έβλεπε άλλο όνομα. Μπορούσα να στέκομαι εκεί για ώρες. Γι' αυτό άλλαξα το όνομά μου»
πηγή: gossiptv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !