Διαβάστε όλες τις ραγδαίες και ανατρεπτικές εξελίξεις του 4ου κύκλου του Μπρούσκο

0
Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, όπως όλα δείχνουν, συγγράφει νέες ιστορίες που θα μας απασχολήσουν, προκειμένου για ακόμη μία χρονιά η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 να κόψει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης και να καθηλώσει τους τηλεθεατές.
Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο να τελείωσε αφήνοντας μας ερωτήματα όσον αφορά το πτώμα που βρέθηκε στο οινοποιείο του Σήφη, με τον Αχιλλέα και τον Κρητικό να βρίσκουν έκπληκτοι το μενταγιόν της Μελίνας στο σημείο, ωστόσο άλλη μία ιστορία που θα έχει πολλές εξελίξεις είναι αυτή της Αναστασίας και του Ματθαίου. Οι δυο τους το πάλεψαν πολύ για να καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους δυνατή, αλλά τα συνεχόμενα προβλήματα που τους προκάλεσαν οι οικογένειές τους αλλά και οι ατυχείς συγκυρίες τους κράτησαν μακριά.
Ο Ματθαίος, όμως, λυγίζει. Καταλαβαίνοντας πόσο πολύ του λείπει η Κρητικιά, δεν διστάζει να της το πει. Εκείνη, από τη μεριά της, πιο ψυχρή, κρατά αποστάσεις, παρά τα βαθιά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον. Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Αλέξη Γριβάκη (Γιάννης Κουκουράκης) να μπαίνει στη ζωή της. Ο Παύλος θεωρεί πως ο συγκεκριμένος νεαρός ταιριάζει πολύ στην κόρη του και επιδιώκει τη συνάντηση τους. Έτσι πραγματοποιείται μια γνωριμία που δεν θα περάσει απαρατήρητη τόσο από τους ίδιους όσο και από τον Ματθαίο.
Ο τελευταίους, βλέποντας τους στη γιορτή του Κλήδονα να μιλούν και να περνούν όμορφα, έχει ακόμη ένα ξέσπασμα ζήλιας, με αποτέλεσμα να ρωτήσει ευθέως την Αναστασία αν της αρέσει ο Αλέξης. Η απάντηση της, ωστόσο, τον σοκάρει, καθώς είναι θετική. Στον 4ο κύκλο ο Αλέξης διεκδικεί δυναμικά την όμορφη κοπέλα και εκείνος δεν της περνά απαρατήρητος, μιας και, εκτός από γοητευτικός, είναι και ευγενικός.
Οι δυο τους θα έρθουν κοντά, και σ' αυτό θα συντελέσει η εύνοια που έχει από τον Παύλο ο Αλέξης. Παρ' όλα αυτά, η αγάπη που τρέφει η Αναστασία για τον Ματθαίο είναι μεγάλη και κρατά αρκετά χρόνια, θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της μακριά του και να ζήσει στο πλευρό του νέου άντρα, που, όπως όλα δείχνουν, θα προσπαθήσει να την πείσει να του ανοίξει την καρδιά της;
Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !