Αυτό είναι το σενάριο της μαύρης κωμωδίας του Παπαπέτρου στον ΑΝΤ1!

0
Στον ΑΝΤ1 θα δούμε ,όπως φυσικά το γνωρίζετε,τη νέα,πολλά υποσχόμενη,σειρά του σεναριογράφου των επιτυχιών,Λευτέρη Παπαπέτρου.Η νέα του αυτή κωμωδία θα απαρτίζεται από πολύ δυνατά ονόματα(Ζέτα Μακρυπούλια,Μαρία Καβογιάννη κ.λπ.) ενώ ο τίτλος της όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι ,''Στο καλό,γλυκειά μου συμπεθέρα''.Για το σίριαλ έχουν γίνει γνωστά ελάχιστα,ενώ ακόμη κι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει πως ούτε αυτοί ξέρουν πολλά για το νέο δημιούργημα του σεναριογράφου.

Ποιο θα είναι το σενάριο; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μέχρι τώρα απάντηση δεν είχε.Σύμφωνα,όμως,με το ''Newsit.gr'' και τον δημοσιογράφο,Γρηγόρη Μελά,μπορεί να περιμένουμε
να δούμε τη συνέχεια από την προηγούμενη σειρά τού Παπαπέτρου στο MEGA,όμως μάλλον κάνουμε λάθος ,γιατί η «Συμπεθέρα» δεν θα ασχοληθεί με τα παράλογα που συνέβαιναν στο «Κάτω Παρτάλι», αλλά τα παράλογα που συνέβαιναν στη χώρα μας… πριν από έναν χρόνο

Όλα,λοιπόν,στη σειρά, «Στο καλό… γλυκειά μου συμπεθέρα!»,ξεκινούν το καλοκαίρι του 2015, εποχή δημοψηφίσματος και capital control ,με δύο συμπεθέρες να μισιούνται θανάσιμα και όσα συμβαίνουν να μην είναι… under control! Ο αρραβώνας ανάμεσα στους δύο νέους που προέρχονται από δύο οικογένειες που μισιούνται μεταξύ τους,δεν φαίνεται να είναι αρκετός για να βάλει τέλος στις κόντρες τους. Το διάγγελμα μάλιστα του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα θα είναι αρκετό να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τις μεταξύ τους σχέσεις! Και τότε θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που ήταν κρυμμένα σε… τράπεζες, ενώ ένας Κινέζος θα κάνει… τον κινέζο για όσα συμβαίνουν!

Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλει και πολύ για να διαπιστωθεί ότι ο Λευτέρης Παπαπέτρου ετοιμάζει μία ακόμη μαύρη κωμωδία που μπορεί να μας μεταφέρει σε εκείνες τις… μαύρες ημέρες που στα social media –κι όχι μόνο!- γινόταν «σφαγή», αλλά η «συμπεθέρα» του θα κάνει τα πάντα για να γελάσουν οι τηλεθεατές!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !