Επτά συναυλίες για όσους μείνουν Αθήνα 1 με 15 Αυγούστου

Unknown
0

Για όσους μείνετε στην Αθήνα το πρώτο 15ήμερο του Αυγούστου, σας παρουσιάζουμε μερικές καλές συναυλίες που ίσως μπορέσουν να σας διασκεδάσουν και νας κρατήσουν συντροφιά!

1/8 Vladimir & Dimitri Ashkenazy Ένας από τους πιο διακεκριμένους μουσικούς της κλασικής σκηνής την τελευταία 50ετία, ο σπουδαίος πιανίστας – και μαέστρος – Βλαντιμίρ Ασκενάζι διευθύνει την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει την Εισαγωγή «Προμηθέας» του Μπετόβεν, την Τέταρτη συμφωνία του Τσαϊκόφσκι και το Κοντσέρτο για κλαρινέτο του Μότσαρτ. Σολίστ στο κλαρινέτο είναι ο δεύτερος γιος του, Ντιμίτρι Ασκενάζι (Ηρώδειο )

1/8 Μπάμπης Τσέρτος-Νάντια Καραγιάννη Τα δύο αδέλφια, εξαίρετοι ερμηνευτές του λαϊκού και παραδοσιακού μας τραγουδιού, δίνουν μια free συναυλία στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα» του ΟΠΑΝ Δήμου Αθηναίων (Πλατεία Αγ. Ανδρέα, Λαμπρινή )

3/8 Φωτεινή Βελεσιώτου Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από αυτά που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του. (Azul Beach Bar, Ωρωπός )

4/8 Dying Fetus Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικανοί masters του brutal death metal δίνουν μια ενδιαφέρουσα συναυλία. (An Club )

10/8 Σωκράτης Μάλαμας Με διάθεση και κέφι για ωραίες βραδιές και με πολλά τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από το κοινό του αλλά, κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο τον Μάλαμα, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live. (Azul Beach Bar, Ορωπός )

12/8 Γλυκερία «Ζωγραφίζει όνειρα» σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά καθώς και τις επιτυχίες της, με ερμηνεία που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. (Ορωπός )

14/8 Θανάσης Παπακωνσταντίνου Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, στέκονται για άλλη μιά φορά με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού. Έχουν φρέσκο και ένα δίσκο που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους, με τίτλο «5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση. Τον παρουσιάζουν μαζί με άλλα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που σκοπό έχει να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών την παρηγορητικότητα της τέχνης: «Όλα στραβά γινήκανε και όλα είν' ωραία». (Azul Beach Bar, Ορωπός )

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !