Προβληματισμένη η Ελένη για τα νούμερα-Ζήτησε dvd για να δει τις εκπομπές...

0
Χαμηλά νούμερα καταγράφει τις τελευταίες μέρες η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και μπορεί, πχ, το 16% για κάποιους άλλους παρουσιαστές να είναι νούμερο που θα εξασφάλιζε τη συνέχεια της εκπομπής τους για άλλη μια σεζόν, για την πιο ακριβοπληρωμένη και περιζήτητη οικοδέσποινα της Ελληνικής τηλεόρασης,όμως,είναι ένα νούμερο που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει.

Όπως μαθαίνουμε, η ίδια φυσικά και δεν είναι ευχαριστημένη με τις επιδόσεις τής εκπομπής, ούτε επαναπαύεται στο συμβόλαιό της που την προστατεύει. Αντιθέτως, έχει πάρει πάνω της πλέον ακόμη περισσότερο τα ηνία της εκπομπής- έτσι κι αλλιώς πάντα εκείνη είχε τον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη θεματολογία και τη ροή. Αυτή την εβδομάδα η Ελένη παρέμενε περισσότερη ώρα στο κανάλι ,μετά το τέλος της εκπομπής,από ό,τι συνήθιζε, ενώ είχε ζητήσει να τη βλέπει και σε dvd ώστε να δει καλύτερα τι φταίει,και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες αλλαγές.

Σε αντίθεση, βέβαια,με την πρώτη της σεζόν στον Alpha που είχε καταφέρει με το τηλεοπτικό της χάρισμα να τριπλασιάσει τα μονοψήφια νούμερα που έκανε στην αρχή- έχοντας την απόλυτη στήριξη του σταθμού-, αυτή τη φορά η "αποστολή" της είναι πιο δύσκολη, αφού το μεγαλύτερο μέρος τής εκπομπής καλύπτεται από παρουσιάσεις προϊόντων, κάτι που δεν μπορεί να σταματήσει, αφού, ως γνωστόν, οι χορηγοί κάνουν ουρά για να τους διαφημίσει η μεγαλύτερη σταρ της εποχής μας,και τα κέρδη που έρχονται στον σταθμό είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα....

entertv.gr/Νίκος Γεωργιάδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !