Είπε ''όχι'' στον ΑΝΤ1 για τους «Παντρεμένους» κι εξηγεί τον λόγο...

0
Η Ρένια Λουιζίδου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA,''Το σόι σου'', και πρόσφατα δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στην αναβίωση των ''Παντρεμένων'',όμως την αρνήθηκε.Μιλώντας στο TV ΕΘΝΟΣ αποκάλυψε γιατί είπε ''όχι'' στον ΑΝΤ1...

Το δημοφιλές σίριαλ ,«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», επιστρέφει στη μικρή οθόνη. 
''Ναι, μου απευθύνθηκαν δεδομένου του ριμέικ. Είναι μια περίεργη συγκυρία γιατί είχαμε ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Alpha τη σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το «Σόι». Διά λόγου είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Πρόκειται για μια σειρά που αγαπάω και που έχει «κυλήσει» μέσα σε περίοδο κρίσης με τις πιο καλές συνθήκες συνεργασίας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν συμφώνησα να συμμετάσχω στους «Παντρεμένους», παρά μόνο ότι ήμουν δεσμευμένη αλλού''.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να συμμετάσχετε στην επιστροφή των «Παντρεμένων»; 
''Αυτά τα πράγματα έχουν ή δεν έχουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη σεναριακή ιδέα. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε το 1997, άρα μιλάμε για είκοσι χρόνια μετά και θα είχε πλάκα να δεις αυτούς τους ανθρώπους σήμερα. Δεν έφτασα στο σημείο να δω τα κείμενα για να σας πω τη γνώμη μου''.

Κατά καιρούς δημιουργούνται διάφορες συζητήσεις σχετικά με την τηλεοπτική αναβίωση της αγαπημένης σειράς, «Απαράδεκτοι».
''Αυτό δεν το ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τον Βλάσση. Λείπει ένας άνθρωπος, είναι αισθητή η απουσία, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος μπορεί να το σκέφτηκε αυτό. Θα ήταν θλιβερό για όλους μας''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !