Αλλάζει ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1-Δείτε ποιες εκπομπές...μετακομίζουν!

0
Σε αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου προχωρά ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου.

Μετά τη σύντομη παύση λόγω Πάσχα,ο ΑΝΤ1 -όπως κι όλα τα κανάλια-επιστρέφει ,ωστόσο έχοντας προβεί σε  κάποιες αλλαγές που αφορούν ορισμένες ζώνες του Σαββατοκύριακου.Πιο συγκεκριμένα,το κανάλι θέλοντας να ενισχύσει κάποια προγράμματά του που ομολογουμένως δεν έχουν κερδίσει το κοινό και αναπόφευκτα ρίχνουν τον Μ.Ο του,αποφάσισε να αλλάξει ώρα σε τρεις εκπομπές του.

Από αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή γυμναστικής ,''Zumba Time'' ,θα μας...γυμνάζει λίγο νωρίτερα από ό,τι έκανε μέχρι τώρα .Πλέον,λοιπόν,θα κάνουμε Zumba με τη Νένα Δασκαλοπούλου στις 8.15 το πρωί.
Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα παίρνει η Ράνια Θρασκιά και το ''Joy'' της.Όπως καταλαβαίνετε, από δω και πέρα η Ράνια αντί ''καλησπέρα'' , θα μας λέει ''καλημέρα'' στις 8.30 το πρωί.Να πούμε στο σημείο αυτό πως η κίνηση να μεταφερθεί το JOY στην πολύ πρωινή ζώνη ,δεν είναι τυχαία, καθώς όταν η Θρασκιά προβαλλόταν σε επανάληψη πρωινές ώρες,σάρωνε κυριολεκτικά!Το πρόγραμμα θα διαρκεί μέχρι και τις 10,οπότε και θα αρχίζει,όπως ξέρετε,το ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ-ΚΟΥ ,με Μπεκατώρου-Μουτσινά.
Τέλος,η 3η εκπομπή τού ΑΝΤ1 που αλλάζει ώρα, είναι η εκπομπή υγείας με τη Φωτεινή Γεωργίου, που από τις 9 το πρωί,μετακομίζει στη μεσημβρινή ζώνη.Έτσι,το ''Υγεία πάνω απ' όλα'' θα μας πληροφορεί για την υγεία μας στις 2 το μεσημέρι,αμέσως μετά το ''Tv Quiz''.
*Μην ξεχνάτε πως ,το TVNEA.com θα είναι και πάλι κοντά σας, με την κανονική ροή αναρτήσεων, την Τετάρτη 4/5/16 ,στις 08.00 το πρωί!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !