Σχόλια και εντυπώσεις, για το χθεσινό επεισόδιο του "The X Factor", για την φάση του Bootcamp!

Γιώργος Μουτσοντέμι
0
Χθες Μ. Τέταρτη, προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η φάση του Bootcamp, από την οποία οι κριτές επέλεξαν τους 40 καλύτερους διαγωνιζόμενους!

Εντυπωσιακή ήταν τόσο η επιλογή του χώρου, όσο και η παραγωγή του σταθμού, ο οποίος φαίνεται να κάνει εξαιρετική δουλειά, κάτι που κάνει το φετινό X Factor, ένα από τα καλύτερα show, που έχουμε δει ποτέ!

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν καλογυρισμένο, με πολύ καλή ροή και εξαιρετικό, γρήγορο μοντάζ, το οποίο κρατούσε σε εγρήγορση τον τηλεθεατή!

Όσον αφορά τους συμμετέχοντες, είδαμε πολλούς εξαιρετικούς τραγουδιστές, άλλους με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και κάποιοyς που συνδύαζαν και τα δύο στοιχεία, πολύ καλά!

Με εντυπωσίασε, επίσης, κάτι που είχα προσέξει από τις audition, άλλα έγινε πιο φανερό σε αυτή τη φάση, το γεγονός πως για πρώτη φορά βλέπουμε τόσα πολλά νέα παιδιά να συμμετέχουν σε κάποιο talent show! Νέα παιδιά, κάτω των 18 ετών, τα οποία είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, με "αέρα" και μοντέρνα "ξένη", για την Ελλάδα, σκηνική παρουσία, με ακούσματα, κυρίως, από καλλιτέχνες του εξωτερικού, κάτι που κάνει το φετινό X Factor, μοναδικό! Κι αυτό, γιατί, είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε νέα παιδιά, να βρίσκουν το θάρρος να συμμετέχουν σε κάποιο τηλεοπτικό show, κάνοντας κάτι το διαφορετικό, κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε!

Οι κριτές, ήταν, για μία ακόμη φορά, πολύ καλοί, με πολύ σωστή διαχείριση των παικτών. Ωστόσο, θεωρώ πως έκαναν κάποια λάθη...λάθη στις επιλογές των παικτών που πέρασαν στην επόμενη φάση, τόσο και στην δημιουργία κάποιων group! Βέβαια, λάθη γίνονται...
 Όμως, με στεναχώρησε το γεγονός πως πέρασαν κάποια άτομα, κυρίως, λόγω της εμφάνισής τους, κι άλλα έμειναν εκτός, παρόλο που είχαν πολύ καλές φωνές, ειδικότερα η Εβίτα, για την οποία ο Θοδωρής Μαραντίνης, φώναζε για το πόσο "γαμάτη" είναι, κι όμως τελικά δεν πέρασε στη επόμενη φάση!

Στο χθεσινό επεισόδιο δόθηκαν και οι ομάδες που θα αναλάβει ο κάθε κριτής!
Η Τάμτα θα είναι coach, των κοριτσιών 16 - 24,
ο Γιώργος Θεοφάνους, των αγοριών 16 - 24,
η Πέγκυ Ζήνα, των ηλικιακά άνω των 25 ετών,
και ο Θοδωρής Μαραντίνης, coach των Groups!

Να σημειωθεί πως έχει πραγματοποιηθεί κι άλλη εσωτερική audition, για αυτόν τον λόγο θα ακούσατε πολλές φορές τους κριτές να λένε ότι τους έχουν ξανακούσει κι άλλες φορές, παρά το γεγονός πως για εμάς ήταν η δεύτερη φορά!

Στην επόμενη φάση, θα δούμε το Four Chair Challenge, κατά το οποίο οι coaches, θα επιλέξουν τους τέσσερις που θα τους ακολουθήσουν στα Live Shows! To Four Chair Challenge, θα είναι από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχουμε δει, ποτέ και αναμένουμε εντυπωσιακά στιγμιότυπα!






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !