Από ΑIDS πέθανε ο Prince, σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικάνικου περιοδικού!

Γιώργος Μουτσοντέμι
0
Μέγας σάλος έχει προκληθεί από δημοσίευμα που θέλει τον διάσημο τραγουδιστή να έχει διαγνωστεί με την ασθένεια  του AIDS, πριν από έξι μήνες.
Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρω του διαδυκτίου και έχει σοκάρει τους απανταχού θαυμαστές του Πρινς -και όχι μόνο.
Ο θρυλικός μουσικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα στις 21 Απριλίου και μία εβδομάδα μετά, ο National Enquirer αποκαλύπτει ότι ο Πρινς πέθανε από AIDS.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Πρινς ήταν φορέας του HIV από τη δεκαετία του '90, όμως, αρνούνταν τις θεραπείες επειδή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά και το απαγόρευε η πίστη του.
Επικαλούμενο πηγή από την αμερικανική μουσική βιομηχανία, το περιοδικό αναφέρει πως ο Πρινς διαγνώστηκε με AIDS πριν από περίπου έξι μήνες και ο ίδιος προετοιμαζόταν για το τέλος.
"Ήταν σε κακή κατάσταση. Οι γιατροί του είχαν πει ότι οι τιμές των αιματολογικών εξετάσεων δεν ήταν φυσιολογικές και ότι η θερμοκρασία του σώματός του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Ήταν αδύναμος, είχε παντελή έλλειψη σιδήρου και έπασχε από συνεχείς ζαλάδες και ναυτίες. Δεν είχε καθόλου όρεξη και όταν σπάνια έτρωγε",αναφέρει η πηγή, χωρίς να κατονομάζεται, ενώ το περιοδικό παραθέτει και μαρτυρία υπαλλήλου του φαρμακείου στο οποίο πήγαινε ο Πρινς. Ο διάλογός του με τον τραγουδιστή την τελευταία φορά που τον είδε πραγματικά συγκλονίζει.
"Έδειχνε χάλια! Του είπαμε 'προσευχόμαστε για εσάς' και απάντησε μέσα από τα δόντια του 'ίσως αν προσευχόσασταν για μένα πριν από ένα χρόνο, θα ήταν διαφορετικά τώρα'. Μετά μας χαιρέτησε και μας είπε 'όπως και να 'χει, ευχαριστώ'"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !