H εξομολόγηση της Νία Βαρντάλος: Ηθελα να υιοθετήσω ελληνόπουλο, αλλά...

0
 Η Νία Βαρντάλος, η ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε μέσα από την ταινία που έγινε παγκόσμια επιτυχία «Γάμος αλά Ελληνικά», μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η Βαρντάλος μίλησε για την επιστροφή της μετά από περίπου μια δεκαετία με το sequel της ταινίας, αλλά μίλησε και για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας.
Μάλιστα, τόνισε ότι είχε μιλήσει με Ελληνα δικηγόρο που την ενημέρωσε ότι μπορούσε να υιοθετήσει παιδί από την Ελλάδα, αλλά ήταν μια διαδικασία που διαρκεί 4 χρόνια για όσους ζουν στο εξωτερικό. Η ίδια τόνισε ότι αυτό ήταν που την αποθάρρυνε, και την ώθησε να διερευνήσει άλλους τρόπους για να γίνει μητέρα.
«Συνέχισα να ψάχνω τρόπο να υιοθετήσω και τελικά έμαθα για την ανάδοχη φροντίδα στην Αμερική. Υπάρχουν 500.000 παιδιά στην Αμερική που ζουν με ανάδοχες οικογένειες. Μια γυναίκα μου έπιασε το χέρι και μου είπε: Θα γίνεις μητέρα σε ένα χρόνο. Και 9 μήνες αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο».
Τότε η κόρη της που ήταν 3 ετών, μπήκε στο σπίτι και στη ζωή της και την άλλαξε για πάντα.
«Ήταν σχεδόν τριών ετών όταν γνωριστήκαμε. Μπήκε μέσα στο σπίτι μας και το έκανε δικό της. Ήμασταν σε ένα πάρκινγκ όταν συναντηθήκαμε και η κόρη μου γύρισε και με κοίταξε. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν "την βρήκα". Και επίσης δεν μιλούσε όλη μέρα που την είχαμε στο σπίτι. Όταν την έβαλαν στο αμάξι για να την πάνε πίσω και να αποφασίσουν, γυρίζει και μου λέει "αντίο μαμά"».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !