Η απόφαση για την αντικατάσταση στους ARGO

0
Την Κυριακή αναχωρούν για τη Στοκχόλμη οι ARGO που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο
φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η προγραμματισμένη πρόβα τους είναι τη Δευτέρα 2 Μαΐου οπότε ανήμερα του Πάσχα το συγκρότημα θα ταξιδέψει για τη Σουηδία. Μόνο που σε αυτό το ταξίδι θα απουσιάζει ένα από τα βασικά μέλη του συγκροτήματος, ο Ηλίας Κεσίδης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ το συγκρότημα αποτελούν ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι), η Maria Elbrus (φωνητικά) και ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά). Αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή προσθέτοντας στη σκηνή το χορευτή Βασίλη Ρόξενο. Έτσι και με τη σύμφωνη γνώμη του Ηλία Κεσίδη αποφασίστηκε η αντικατάστασή του ώστε ο Βασίλης Ρόξενος να «υπηρετήσει» τη χορογραφία της Μαρίας Λυραράκη.

Κατά τη συνεδρίασή του μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε να δοθούν «Επιπλέον 2.000,00 € (25.200,00 € αντί 23.200,00 €) για την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής, λόγω προσθήκης στην αποστολή του επαγγελματία χορευτή Βασίλη Ρόξενου (1.000,00 €), καθώς και κάλυψης επιπλέον εξόδων παραγωγής (1.000,00 €)».

Επίσημα λοιπόν αποφασίστηκε ότι στη σκηνή του «Ericsson Globen Arena» μαζί με τους ARGO θα είναι και ο χορευτής Βασίλης Ρόξενος και όλοι μαζί, στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαΐου που διαγωνίζεται η Ελλάδα, θα προσπαθήσουν να… καλέσουν την Ευρώπη να δει το φως της «Utopia Land» τους…! Και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν…! 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !