Δύο κοριτσάκια 3 και 4 ετών υιοθέτησε η Τζένιφερ Ανιστον!

0
Είναι γνωστό ότι η 47χρονη πλέον Τζένιφερ Ανιστον θέλει να γίνει μητέρα. Τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα την θέλουν να μένει έγκυος σε αγόρι, σε δίδυμα αλλά και να κάνει παιδιά με παρένθετη μητέρα...

Κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Αυτή τη φορά, το περιοδικό ΟΚ! Αμερικής, δημοσιεύει στο εξώφυλλό του την είδηση βόμβα που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη: Η Τζένιφερ υιοθέτησε 2 κοριτσάκια, 3 και 4 ετών, οι οποίες μάλιστα είναι αδελφές και δεν ήθελαν να τις χωρίσουν.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σάντρα Μπούλοκ βοήθησε την Ανιστον και τον Θερού να προχωρήσουν τη διαδικασία της υιοθεσίας, αφού η ίδια έχει υιοθετήσει δύο παιδιά.

Μάλιστα το περιοδικό αναφέρει ότι έχουν δρομολογηθεί τα πάντα και σε λίγο καιρό η Ανιστον και ο Θερού θα φέρουν στο σπίτι τα δύο κοριτσάκια τους.

Το ΟΚ! προχωρά ακόμα αναφέροντας ότι η Μπούλοκ έχει αναλάβει να καθοδηγήσει το ζευγάρι για το πώς θα χειριστούν το θέμα ως προς τα media, για να προστατεύσουν τα κοριτσάκια τους από τους παπαράτσι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !