YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR: Ετοιμάζονται για τις... μεταμφιέσεις!

0
Ολα βαίνουν καλώς για την παραγωγή του τρίτου κύκλου του αγαπημένου σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», που θα δούμε προσεχώς μέσα από τη συχνότητά του ΑΝΤ1.

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχασε τα δικαιώματα του μουσικού σόου «The Voice», αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», το οποίο είχε αναβληθεί ήδη δύο φορές λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Ετσι τα στελέχη του καναλιού έδωσαν το «πράσινο φως» στην παραγωγή του τρίτου κύκλου του σόου μεταμφιέσεων, το οποίο είναι δοκιμασμένο και δη με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, φέτος θέλουν να κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα και να ανεβάσουν τον πήχη.

Εννοείται πως στην παρουσίαση παραμένει η λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου, η οποία απέδειξε ότι εκτός από άνετη και αυθόρμητη είναι και ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο ευρύ κοινό. Η κριτική επιτροπή θα είναι τελείως διαφορετική. Και αυτό γιατί θα απαρτίζεται σίγουρα από τον Σταμάτη Φασουλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οσο για τους δέκα performers που θα προσπαθήσουν να ενσαρκώσουν διάφορους αστέρες της Ελλάδας και του εξωτερικού; Στο τραπέζι των συσκέψεων έχουν πέσει πολλά και διάφορα ονόματα, με κάποια από αυτά να έχουν περάσει στη δεύτερη φάση των συζητήσεων. Αυτά είναι: Οθωνας Μεταξάς, Αγορίτσα Οικονόμου, Ελένη Καρακάση, Τζώρτζια (Μπλε), Σταμάτης Γαρδέλης, Χριστίνα Σάλτη, Κωνσταντίνος Φραντζής, Μελίνα Μακρή (Vegas), Αποστολία Ζώη.

Πηγή:tv-24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !