Νανά Παλαιτσάκη για “Καλημερούδια”: «Αποτυχημένο πάνελ…»

Unknown
0
Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» παραχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μίλησε για το «Πρωινό», για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και για τα «Καλημερούδια».

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Καλημερούδια και Mega: «Δεν μου αρέσει για την πρωινή εκπομπή. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη σε άλλα πράγματα η Ντορέττα, όλοι δεν κάνουμε για όλα. Όταν δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι σε μία ομάδα, συγγνώμη που θα το πω, αλλά οι ηθοποιοί δεν μπορούν να διαχειριστούν με τον ίδιο τρόπο αυτό το οποίο συμβαίνει στο πλατό. Μπορούν να συμμετάσχουν και οι ηθοποιοί, αλλά δεν μπορεί μια ομάδα να στηριχτεί μόνο σε ηθοποιούς. Στο Mega ήθελε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν ένα τέτοιο αποτυχημένο πάνελ. Δεν ταιριάζει κανένας με κανέναν».

“Το Πρωινό”: «Ξεφεύγουν πάρα πολύ και τα σχόλια που κάνουν είναι πάρα πολύ σκληρά, ειδικά του Γιώργου, όπου τη βρωμοδουλειά στην εκπομπή την κάνει η Σάσα Σταμάτη. Γιατί όσα δεν μπορεί να πει ο Γιώργος, βάζει τη Σάσα να τα λέει. Αλλά αυτοί έχουν δέσει και γι’ αυτό τους ακολουθεί ο κόσμος και θα συνεχίσουν να είναι πρώτοι».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είδα την βραδινή του εκπομπή και… κοιμήθηκα. Όταν συμφωνείς και αγιοποιείς τόσο πολύ τον καλεσμένο σου, δεν έχω λόγο να σε παρακολουθήσω. Λέει μόνο ναι, συμφωνεί και υπάρχει μια αγιοποίηση. Αυτό δεν είναι συνέντευξη. Ο Γρηγόρης μου αρέσει στο “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, μου άρεσε στα ταξιδιωτικά του, στο πρωινό του. Στη συνέντευξη είναι ένας άνθρωπος που συμφωνεί με αυτά που του λένε οι απέναντί του».
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !