Τηλεκοντρόλ--Αποκλ:4ος κύκλος για το Μπρούσκο-Στον αέρα η Μελέτη...-Σαρωτικά νεανικά κοινά για το Ταμάμ-Εντυπωσιάζει η Μαυραγάνη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου-Η Κατερίνα και το μπέζ βρακάκι-Η ΕΡΤ στη Βουλή- Απο την ΕΤ3 στον ALPHA το World Party,πότε θα το δούμε φέτος;

4
Καλησπέρα φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ στο πιο έγκυρο τηλεοπτικό κι όχι μόνο SITE, στο TVNEA.COM.

Αποκλειστικό: Σε 4ο κύκλο θα προχωρήσει σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι τελικές συζητήσεις ακόμα δεν έχουν γίνει ωστόσο και οι 2 πλευρές είναι θετικές σε έναν ακόμα κύκλο. Γιατί να μην είναι άλλωστε; Η σειρά διανύει τον πιο πετυχημένο κύκλο μιας και είναι στην 1η θέση και με σκληρό ανταγωνισμό…

Στον αέρα είναι η 2η εκπομπή που ακούστηκε ότι θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM είχε γίνει όντως μια συζητήσει για να αναλάβει η παρουσιάστρια το καθημερινό 10:00 με 13:00, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν συμφωνήσει ούτε στην ώρα, ούτε στο τι θα είναι. Αν και φήμες ήθελαν το κανάλι να αλλάζει όλο του το πρόγραμμα ώστε να μπει η Μελέτη σε κάποια ζώνη, το Έψιλον μας το διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας μας ότι δεν μπορεί ένα κανάλι να αλλάξει όλο του το πρόγραμμα στην μέση της χρονιάς. Εν αναμονή λοιπόν…

Άλλαξε ημέρα και είδε τα νούμερα του να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Φυσικά μιλάω για την σειρά Ταμάμ που είδε κυρίως τα εμπορικά και νεανικά κοινά να χτυπούν σαρωτικά ποσοστά. Πιο αναλυτικά στο κοινό 15-44 χτύπησε  26,4,στο αντρικό κοινό 15-24 έκανε 20,6 στο αντίστοιχο γυναικείο έκανε 35,6  ενώ στο αντρικό κοινό 25—44 έκανε 21,8 και στο αντίστοιχο γυναικείο 27,9.

Συνεχίζει ανοδικά η Φαιη Μαυραγάνη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η ενημερωτική εκπομπή του Έψιλον με μηδαμινό κόστος, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει πραγματικά του ιθύνοντες του καναλιού, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης.  Άσχετο, βρε παιδιά είναι δυνατόν 2 εκπομπές να έχουν το ίδιο Studio-σκηνικό; Ναι καλά καταλάβατε, η Φαιη Μαυραγάνη έχει τον ίδιο χώρο με την Λαμπίρη. Θα μου πεις τώρα εσύ και πολύ σωστά, και το MEGA το ίδιο πράγμα κάνει με τα πρωινά ενημερωτικά προγράμματα, όπως και ο ΣΚΑΙ. Άτιμη κρίση. Ωστόσο από την πλευρά που είναι η Λαμπίρη έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα χρώματα…

Βρε ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου, είναι δυνατόν μεσημεριάτικα να ακούμε για το μπέζ βρακάκι σου κι ότι στο κανάλι φοράς μπεζ εσώρουχα χωρίς ραφές , ενώ εκτός πλατό προτιμά τα βαμβακερά μπραζίλιαν; Τι τραβάει και ο καημένος floor manager.

Σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ και τα πενιχρά έσοδα από την διαφημιστική πίτα κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Επικρατείας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Σύμφωνα με τον βουλευτή τα αποτελέσματα από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι κατώτερα των κυβερνητικών προσδοκιών και των απαιτήσεων των πολιτών με αποτέλεσμα το κόστος λειτουργίας της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να δημιουργεί προβληματισμούς. Άλλωστε δεν μπορεί ένα κρατικό ή δημόσιο κανάλι να στηρίζεται μόνο σε μια Eurovision και τελικούς ποδοσφαίρου ή αγώνες της Εθνικής Ελλάδος. Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός πως μόνο εδώ στην Ελλάδα τα κρατικά-δημόσια κανάλια είναι υποβαθμισμένα με χαμηλές τηλεθέασης;

Επιστρέφει το World Party στις οθόνες μας με νέα επεισόδια τον Φεβρουάριο. Tα καινούργια επεισόδια της εκπομπή θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 21:50 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Το ταξίδι τους ξεκινάει από την Αλάσκα όπου και έφτασαν μόλις 514χμ από τον Αρκτικό Κύκλο με μέσο όρο θερμοκρασίας -40c. Ταξίδεψαν στον Καναδά, έκαναν βουτιά στο κενό από τον Πύργο CN στο Τορόντο και βούτηξαν στα κρυστάλλινα νερά της Χαβάης.

Μιας και είμαι στο World Party, το ξέρατε ότι η εκπομπή το 2013 έπαιζε στην ΕΤ3; Εγώ πάντως δεν το ήξερα. Η εκπομπή τότε έπαιζε κάθε Δευτέρα τα μεσάνυχτα.

Και να θυμάστε, ότι γράφεται εδώ είναι πάντα χωρίς εμμονές και με ρεπορτάζ,ειδικά στον mediako χώρο το ξέρουν πολύ καλά αυτό.
Αυτά φίλοι από εμένα. Επόμενο ραντεβού με το Τηλεκοντρόλ την ερχόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM γιατί οι αναρτήσεις είναι προνόμιο πολλών,οι αποκλειστικές όμως αναρτήσεις μόνο λίγων!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οντως ειναι λιγο ασχημο να βγαινουν 2 εκπομπες απο το ιδιο πλατο, αλλα το ιδιο συμβαινει και στις πρωινες ενημερωτικες εκπομπες του MEGA - ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, ΜΕGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ- και φυσικα απο το ιδιο πλατο βγαινει ολο το προγραμμα του ΣΚΑΙ... Ας ελπισουμε να νοικιασουν κανενα πλατο για το X-FACTOR και να μην σχεδιασουν ψευτικο κοινο στις γιγαντοοθονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλλαγές στο Ε είναι
    1. Η Ε. Μελέτη θα παρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο (7-10 πμ) και το #Hashtag
    2. Η Χ. Λαμπίρη το ΣΚ (2-5 μμ)
    3. Η εκπομπή "ΝΑΜΑSTE" θα μετακινηθεί στη ζώνη 10πμ -1μμ (καθημερινά)
    4. Η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" γίνεται καθημερινή στην ζώνη 1 - 4 μμ.

    Σχετικά με την ΕΡΤ φαίνεται η αδυναμία διαχείρισης του "σταθμού"! Ακόμα και για την Eurovision δεν είναι σίγουροι τι ακριβώς θα κάνουν (ο πρόεδρος θέλει απευθείας ανάθεση σε συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη και τα άτομα που γνωρίζουν τον διαγωνισμό η επιλογή του εκπροσώπου να γίνει μέσω εθνικού τελικού (υποψήφια ονόματα: Ε. Φουρέιρα, Τάμτα, Shaya, Vegas)

    H εκπομπή World Party ήταν της ΕΡΤ3 αλλά μετά το "μαύρο" πήγε στο Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Konstantinos Grevenitis
    Απο το Epsilon μου τόνισαν ότι δεν μπορεί το κανάλι να αλλάξει όλο του το πρόγραμμα στη μέση της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μιας και μόλις μίλησα με την διευθύντρια επικοινωνίας του EPSILON,διαψεύδεται κατηγορηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !