Μονοψήφια ποσοστά για το Spata Live.Τι νούμερα έκαναν το Λόγω Tivis και Τατιάνα Live; (καθαρά ποσοστά τηλεθέασης)

5
Με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει η εκπομπή του ANT1 "Spata Live". Σύμφωνα με τα επίσημα ποσοστά τηλεθέασης η εκπομπή έκανε μέσο όρο 8,4% στο σύνολο και 8,6% στο νεανικό κοινό. Η εκπομπή μάλιστα έμεινε πίσω στην τηλεθέαση από το Λόγω Tivis και το Τατιάνα Live.Η εκπομπή Τατιάνα Live σημείωσε 10.9% στο σύνολο και 7,5% στο νεανικό κοινό, ενώ το Λόγω Tivis έκανε 9,5% στο σύνολο και 14,5% στο νεανικό κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συγγνώμη αλλά σε δικό σας άρθρο μόλις χθες (5/11/2015) αναφέρετε οτι το spata live κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης και στο σημερινό σας άρθρο μόλις λίγες ώρες γράφετε το spata live "συνεχίζει" τα μονοψήφια...δεν το καταλαβαίνω αυτό, γιατί δημιουργείτε εντυπώσεις; όταν είναι απλά μια μέρα με χαμηλά νουμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι εδώ για να σχολιάσω τα νούμερα, κι όταν από την μια μέρα στην άλλη σημειώνει μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης, ε δεν νομίζω να μην περίμενες να το σχολιάσω...
    Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάω για την συγκεκριμένη ημέρα φίλε μου.
    Θα παρακαλούσα να γράφεις κι ένα όνομα ακόμα κι αν είσαι από την εκπομπή "Spata Live".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι όχι δεν είμαι απο την εκπομπή, μια απλή τηλεθεάτρια είμαι (δήμητρα στο όνομα) και φυσικά έχετε το δικαίωμα να σχολιάζετε, η ένστασή μου είναι στη χρήση του ρήματος "συνεχίζει" αφού μόλις χθες ήταν πρώτη άρα δεν τίθεται θέμα συνέχειας. και όλα αυτά τα σχολιάζω γιατι όπως καταλάβατε θεωρώ καλύτερη αυτήν την εκπομπή απ'οτι της καινούργιου, όπου υπάρχουν παύσεις αμηχανίας, κρύα αστεία και σχόλια πολλές φορές χωρίς λόγο. χωρίς να είναι η ιδανική εναλλακτική το spata έχει τουλάχιστον μια αρχή και ένα τέλος κατα τη δική μου ταπεινή άποψη τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συνεχίζει δεν το έβαλα με την έννοια τι συνεχίζει να κάνει μονοψήφια μιας και πρώτη φορά έκανα μονοψήφια...
    Καλά δεν αφορά κιόλας αν είσαι από την εκπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ πως δεν υπαρχει κάποια διάθεση δημιουργίας εντυπωσιασμών απο τον αρθρογράφο , άλλωστε δεν έγραψε συνεχίζονται τα μονοψήφια για την εκπομπή κ. Δήμητρα με ολο το σεβασμό και την εκτίμηση, το άρθρο αναφέρει πως η εκπομπή συνεχίζει την πορεία της με μονοψήφια ποσοστά ...και το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ... Ειδικά για τους νοήμονες τηλεθεατές που ξέρουν ακριβώς πως ο Δημήτρης έκανε καριέρα στο mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !