Μάκης Πουνέντης: Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία του με τον Sfera

0
Ο Μάκης Πουνέντης πέρσι επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση με την εκπομπή «Αυτά είναι» και βρισκόταν στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη. Ωστόσο, η ψυχαγωγική εκπομπή δεν πήγε όπως το περίμεναν και στα μέσα του Ιανουαρίου οι ιθύνοντες του καναλιού ανακοίνωσαν στους παρουσιαστές πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί. 
Φέτος, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μια νέα αρχή στο ραδιόφωνο Sfera 102,2, όπου ανέλαβε την ανταγωνιστική πρωινή ζώνη 10:00-13:00 και ήταν ραδιοφωνικό ζευγάρι με την Γιώτα Τσιμπρικίδου. 
Αυτό, όμως, εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν, καθώς ο Μάκης Πουνέντης αποχώρησε από το ραδιοφωνικό σταθμό για άγνωστους λόγους. Το Peoplegreece επικοινώνησε μαζί του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση ούτε να αποκαλύψει και τους λόγους που έφεραν το τέλος της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό.
Εχθές ο Μάκης Πουνέντης δημοσίευσε ένα αινιγματικό κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Τι σημασία έχει αν θα τα καταφέρουμε ή όχι να φτάσουμε στο στόχο μας;! Το θέμα είναι αν θα αποφασίσουμε ή όχι να σταθούμε ξανά στα πόδια μας, άσχετα με το πόσες φορές θα αποτύχουμε… Αν βρούμε το κουράγιο να σηκωθούμε και να κυνηγήσουμε τα πιο τρελά όνειρά μας, τότε σίγουρα θα ζήσουμε την καλύτερη περιπέτεια της ζωής μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !