Δούκισσα για JOY:''Ως οικοδέσποινα,θέλω να περάσει καλά ο καλεσμένος αλλά και οι τηλεθεατές...''

0

Η Δούκισσα Νομικού αναλαμβάνει την παρουσίαση σε ένα νέο πρότζεκτ το οποίο όμως οι τηλεθεατές έχουν ήδη δει σε άλλα κανάλια.
Τι είναι αυτό που της αρέσει πιο πολύ στο «Joy»;
«Ο τίτλος, η θεματολογία, οι συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η αισθητική και η φιλοσοφία του» τόνισε στο 7Μέρες TV.
-Μετά από κάποιες εκπομπές, καταλήξατε αν τελικά είναι πιο εύκολο να κάνετε εσείς ερωτήσεις από το να δίνετε η ίδια μια συνέντευξη;
«Είναι δυσκολότερο αλλά και απολαυστικότερο! Ως οικοδέσποινα, θέλω να περάσει καλά ο καλεσμένος αλλά και οι τηλεθεατές, να νιώσουν τη φιλοξενία του «Joy» και να χαλαρώσουν. Από την άλλη, βέβαια, όλη αυτή η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απολαυστική! Όλα τα πρόσωπα που συναντώ είναι πρόσωπα που μου προκαλούν το ενδιαφέρον, τα οποία θέλω να γνωρίσω καλύτερα και να τους ρωτήσω όσα έχω στο μυαλό μου.»
- Έχει συζητηθεί η τηλεοπτική σας συνύπαρξη με τη Βίκυ Καγιά. Πώς αντιμετωπίζετε εσείς αυτή τη συνεργασία; Είστε δύο όμορφες γυναίκες, ξεκινήσατε απ' το μόντελινγκ, αλλά πλέον έχετε αμφότερες αρκετή τηλεοπτική πείρα.
«Η Βίκυ είναι «Joy» πρόσωπο, έχει εμπειρία, όρεξη και διάθεση και είμαι χαρούμενη που είναι μαζί μας, μαζί με τους συνεργάτες και τους μαθητές της σχολής της. Βέβαια, θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ και στους υπόλοιπους συντελεστές, οι οποίοι είναι ταλαντούχοι, πετυχημένοι και «τσαχπίνηδες»! Πάνος Καλλίτσης, Άντα Λιβιτσάνου, Gus Αθανασιάδης, Νικόλας Σακελλαρίου, Marco Rossi, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δημήτρης Μωρός, Μαντώ Γαστεράτου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Γιώργος Καράβας, Τζένη Θεωνά.»
-Στόχος της εκπομπής είναι η ευχάριστη πλευρά της ζωής. Οι προτάσεις που θα δίνετε κάθε φορά, πού επικεντρώνονται;
 «Στη χαρά της ζωής! Σε ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα γνωρίζουμε, σε νόστιμα φαγητά που θα δοκιμάζουμε, σε νέα στέκια της πόλης που θα ανακαλύπτουμε, στις νέες τάσεις της μόδας στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ. Ό,τι είναι νέο και «hot»,θα είναι στο ««Joy»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !