Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η δικαιολογημένη ενόχληση του και η αδαής ρεπόρτερ

0
Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες το νέο του πόνημα, η ταινία Ένας Άλλος Κόσμος, που έρχεται τρία χρόνια μετά το Αν, που έκανε πάνω από 500.000 εισιτήρια. Μάλιστα ακούγεται ότι η εταιρεία διανομής του Star Wars πήγε την προβολή της 7ης ταινίας μια βδομάδα αργότερα για να μην συμπέσει με την ταινία του Χριστόφορου.

Μετά από πολλούς μήνες παραμονής στο εξωτερικό, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ήρθε στην Ελλάδα για να προωθήσει την ταινία και μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για όλα όσα σχετίζονται με αυτή, με κυρίαρχο ζήτημα προφανώς την συμμετοχή του οσκαρικού J. K. Simmons, τον οποίο η άσχετη ρεπόρτερ αναφώνησε ως Τζι Κέι Σάιμονς.
«Πήρε το σενάριο από τον ατζέντη του, του άρεσε, πολύ απλά, πολύ βατά, τόσο απλά που στην αρχή δεν το πίστευα, επικοινώνησε μαζί μας, είπε ότι του αρέσει πολύ και μπορεί να είναι στην Ελλάδα τον Οκτώβρη. Μπορούμε να κάνουμε γυρίσματα τότε; Εμείς του είπαμε φυσικά ναι. Έγιναν όλα πολύ κανονικά» ανέφερε ο Χριστόφορος για το πως έγινε η προσέγγιση.

Κάπου εκεί η ρεπόρτερ συνέχισε το ρεσιτάλ ρωτώντας τον αν σκέφτεται τα Όσκαρ, λες και επειδή συμμετέχει ο J. K. Simmons θα τρέξει η Ακαδημία να παρακαλέσει τον Παπακαλιάτη για να είναι υποψήφιος.

Τέλος, όταν ρώτησε τον Χριστόφορο για μια δήλωση του στο παρελθόν ότι έχει κάνει κάτι με συμπρωταγωνίστρια, εκείνος ενοχλήθηκε και της είπε «Α, το πάτε στο κίτρινο σιγά σιγά» κι έφυγε.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !