ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ:Αυτός είναι ο ρόλος της Ζέτας Μακρυπούλια-Πότε μπαίνουν για γυρίσματα;

0
Το «Κάτω Παρτάλι» αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του MEGA αφού επί δύο συνεχόμενα χρόνια σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Γι’ αυτό το λόγο ,άλλωστε, τα στελέχη του καναλιού έδωσαν αμέσως το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Οι οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο σε συνδυασμό με τα capital controls που επιβλήθηκαν το καλοκαίρι, επέφεραν και την καθυστέρηση στην έναρξη των γυρισμάτων. Πλέον όλα βαίνουν καλώς και από την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη οι συντελεστές επιστρέφουν στο μυστηριώδες χωριό για να δώσουν σάρκα και οστά στις νέες περιπέτειες του δημιουργού Λευτέρη Παπαπέτρου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αμαλίας Γιαννίκου.

Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται 
Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα πρωταγωνίστρια του «Κάτω Παρταλίου», η οποία θα ενσαρκώσει μια μυστηριώδη γυναίκα. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες τη θέλουν να εμπλέκεται με τον Θανάση. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον δημιουργό της σειράς για να συνδυάσει τα γυρίσματα του «Παρταλίου» και της «Μουρμούρας». Από την άλλη, η Βασιλική Τρουφάκου θα συμμετέχει σε ελάχιστα επεισόδια καθώς θα πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά, ενώ εκτός σειράς τίθεται και η Νάντια Κοντογεώργη λόγω φόρτου εργασίας στο θέατρο αλλά και λόγω οικονομικών διαφορών. Αποκλειστικές πληροφορίες θέλουν τον Τάσο Χαλκιά (Διαμαντή), την Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά) και τον Σταύρο Καραγιάννη (Στέφανο) να επιστρέφουν στη σειρά με έναν «μυστήριο» τρόπο.

Πηγή:TV24

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου θα συμμετέχει σε ελάχιστα επεισόδια, καθώς εντάχθηκε στο καστ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1,''Daddy Cool''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !