Ο ''Νεκτάριος'' του ΜΠΡΟΥΣΚΟ αποκαλύπτεται...

0
Ο Κύπριος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» ,Στέφανος Μιχαήλ, εξηγεί πώς κατέληξε, αν και σπούδασε δασονόμος, να γίνει ηθοποιός.
Για τους δύο αδερφούς Ματθαίου, τον Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου) και τον Ματθαίο (Κούλλης Νικολάου), γνωρίζουμε αρκετά πράγματα. Τι γίνεται όμως με τον Νεκτάριο, τον οποίο υποδύεται στο «Μπρούσκο» ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ;

«Γεννήθηκα ανάμεσα στη Λάρνακα και τη Λευκωσία, στο χωριό Καλαβασός. Ο πατέρας μου είναι από την Κύπρο, η μητέρα μου από την Αυστρία, και συγκεκριμένα από μια πόλη κοντά στη Βιένη. Είχε έρθει για διακοπές στο νησί, ερωτεύτηκε τον πατέρα μου, τον παντρεύτηκε και γέννησε εμένα και την αδερφή μου. Το ότι μεγαλώσαμε με καλούς γονείς μάς κάνει -και εμένα, που διατηρώ σοβαρή σχέση, και την αδερφή μου, που αρραβωνιάστηκε πρόσφατα- να πιστεύουμε πολύ στον θεσμό της οικογένειας» λέει στην «Espresso» ο Στέφανος και συμπληρώνει: «Η υποκριτική μού άρεσε από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά σπούδασα δασονόμος στην Αυστρία και τουριστικά επαγγέλματα. Δούλεψα σε ξενοδοχεία, αλλά ένιωθα επαγγελματικά ότι δεν είχα βρει τον δρόμο μου. Έτσι, πήγα σε δραματική σχολή. Όταν μπήκαν στον δρόμο μου, εδώ και πέντε χρόνια δηλαδή, ο παραγωγός Κούλλης Νικολάου και ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, απόλαυσα τη χαρά και της δημιουργίας και της επιτυχίας, ειδικά τώρα με το "Μπρούσκο"».
Όπως λέει ο Στέφανος, δεν έχει και πολλά κοινά με τον ήρωα που ενσαρκώνει. «Αγαπάμε και οι δύο την οικογένεια, όμως εγώ στα αισθηματικά μου δεν είμαι άπιστος. Θεωρώ ότι η απιστία προς τη γυναίκα σου αρχικά θίγει εσένα ως άνθρωπο. Ωστόσο, ο Νεκτάριος είναι καλός πατέρας και κάπως εξισορροπούνται τα πράγματα, αν και για μένα θα έπρεπε να είχε χωρίσει. Να ήταν δίκαιος και σωστός προς όλους».
Η αναγνωρισιμότητά του, πάντως, φτάνει έως τη... Σερβία. «Δεν θα ξεχάσω ότι, σε ένα ταξίδι μου στην Ελβετία με ενδιάμεσο σταθμό τη Σερβία, με αναγνώρισαν τηλεθεατές στο αεροδρόμιο και ήρθαν να φωτογραφηθούν μαζί μου, αφού η σειρά παίζεται και σε σερβικό κανάλι» τονίζει, ενώ αποκαλεί «ήρωες» τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, οι οποίοι, εκτός από ηθοποιοί, δουλεύουν στη σειρά και από τα πόστα του σκηνοθέτη και του παραγωγού αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !