Αρχές του 2016 το ¨Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή¨ ;

0
Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο ¨Βήμα της Κυριακής¨:

Εδώ και χρόνια ο ΑΝΤ1 δείχνει σαφή προτίμηση σε σόου και ψυχαγωγικές εκπομπές. Τα σίριαλ από την περίοδο που εντάθηκε η οικονομική κρίση και μετά εγκαταλείφθηκαν και μόλις πριν από λίγα χρόνια έγινε μία μικρή στροφή. Ξαφνικά το «Μπρούσκο», το «Ταμάμ» και οι «Συμμαθητές» λόγω επιτυχίας έγιναν τα επιχειρήματα του σταθμού για να επιστρέψει στην παραγωγή ελληνικών σειρών και μάλιστα με καλούς οιωνούς.

Οι σειρές είναι καλές σε περιεχόμενο και σημειώνουν υψηλή τηλεθέαση. Αυτό ίσως ήταν και το κίνητρο για να επιστρέψει το κανάλι στην μυθοπλασία.

Ετσι, εκτός από τις τρεις ανωτέρω σειρές, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε πράσινο φως και για δύο ακόμη. Πρόκειται για την μεταφορά του «She is with me», σειράς που ουσιαστικά ως περιεχόμενο θυμίζει πολύ την κινηματογραφική ταινία «Νότινγκ Χιλ» αλλά αυτό που πραγματικά κάνει εντύπωση είναι το remake του επιτυχημένου σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Το τελευταίο μάλιστα θα γίνει, ή τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουν τα στελέχη του ΑΝΤ1, με την ίδια ομάδα και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο προγραμματισμός των γυρισμάτων, εκτός απροόπτου, τοποθετείται στις αρχές του 2016.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !