Ο ΑΝΤ1 προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα & η Ζέτα έρχεται!

0
Οι τηλεοπτικές εξελίξεις τρέχουν...

Τα εορταστικά του σόου ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο, χωρίς ακόμη να οριστικοποιηθεί κάτι. Πάντως, ακούγεται ότι Λιάγκας- Σκορδά και όλη η ομάδα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 θα ετοιμάσουν τις δύο εορταστικές εκπομπές για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ το εορταστικό show που θα μεταδοθεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!

Όλα αυτά σε μια αρχική συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα με τους παρουσιαστές, χωρίς όμως να έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι ημερομηνίες εγγραφών ή τα ονόματα των λαμπερών καλεσμένων.

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή στις 21.00 η νέα κυπριακή σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς Εσένα» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και Κώστα Χριστοφόρου. Μόνο γι' αυτή την Κυριακή λοιπόν και για χάρη της νέας πρεμιέρας δεν θα μεταδοθεί το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου - Celebrities and friends edition» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από την ερχόμενη Δευτέρα, το «Χωρίς εσένα» θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.45 στη θέση της σειράς «Ρουά Ματ» η οποία δεν ευτύχησε σε τηλεθέαση και κόβεται.

 Μετά από καθυστερήσεις και αναβολές, τελικώς ο ΑΝΤ1 έχει πάρει τα δικαιώματα από την ισραηλινή εταιρία παραγωγής του «She is with me», της τηλεοπτικής μεταφοράς ουσιαστικά του «Μια Βραδιά Στο Notting Hill» που θα προβληθεί στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το ίδιο συμβαίνει και με το σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» το οποίο και αυτό προγραμματίζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 Όσο για το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, που ακούγεται για το «She is with me», αξίζει να πούμε ότι από την πρώτη στιγμή ήταν στα σχέδια του ΑΝΤ1 και φυσικά γίνονται συζητήσεις, απλώς η ίδια αυτή τη στιγμή έχει δεσμευτεί για το «Κάτω Παρτάλι» του Mega.

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !