Οι 10 νικητές της μέχρι τώρα σεζόν...

0

1. Το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά. Είτε σου αρέσουν είτε όχι, για άλλη μια χρονιά απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν δυνατά απέναντι σε όποιον δοκιμαστεί απέναντί τους.

2. Η Τζένη Μπαλατσινού. Το ''Jenny- Jenny'' ήταν μια φρέσκια γυναικεία πρόταση που πάτησε ουσιαστικά πάνω στο concept του ''Joy'' και το ξεπέρασε ,με αποτέλεσμα να...κλέβει σιγά σιγά όλο και περισσότερους τηλεθεατές από τα υπόλοιπα πρωινά.

3. Οι Ράδιο Αρβύλα. Άργησαν πολύ να ξεκινήσουν, αλλά η αναμονή άξιζε τον κόπο. Η επιστροφή τους κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια φορά την εβδομάδα δεν μας είναι αρκετή!

4. Η Κατερίνα Καινούργιου. Πολλοί στοιχημάτιζαν ότι δεν θα καταφέρει μόνη της, αλλά τελικά οι άνθρωποι που την εμπιστεύτηκαν είχαν ποντάρει στο σωστό άλογο. Το προϊόν του ΑΝΤ1 είναι πιο ελκυστικό αλλά η παρουσιάστρια του Alpha "απασχολεί" περισσότερο χρησιμοποιώντας προς όφελός της την υπερπροβολή που δέχεται από τα Μέσα.

5. Η Δέσποινα Βανδή. Δεν έχει ακόμα τηλεοπτική παρουσία αλλά τέσσερα κανάλια τη διεκδικούν και αυτό σημαίνει πολλά.

6. Η Ζέτα Μακρυπούλια. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους με τη Δέσποινα. Η Ζέτα έδειξε ψυχραιμία, απέρριψε πρόταση με πολλά χρήματα και στο τέλος της ήρθε η πρόταση από τον Λευτέρη Παπαπέτρου για το "Κάτω Παρτάλι" ,ανταμείβοντας έτσι την υπομονή της.

7. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τρίτη σεζόν για την παρέα του ''Happy Day'' με τρίωρη πλέον διάρκεια, και τα νούμερα τηλεθέασης ακόμη πιο υψηλά.

8. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ποιος άλλος παρουσιαστής έχει αυτή τη στιγμή τρεις εκπομπές στο ίδιο κανάλι;

 9. Ο Γιώργος Παπαδάκης. Η πιο σταθερή αξία, ο άνθρωπος που το κοινό νιώθει ότι είναι μέλος της ευρύτερης οικογένειάς του και συνεχίζει να τον εμπιστεύεται σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα γύρω μας βρίσκονται υπό αμφισβήτηση.

10. Η Ελένη Μενεγάκη. Λένε ότι η εκπομπή της φέτος είναι πιο αδύναμη, ότι τα νούμερα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να ξεθωριάζουν, αλλά η ίδια συνεχίζει να φέρνει πολλά χρήματα στο κανάλι της αφού παραμένει η αγαπημένη των χορηγών. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αυτό είναι αρκετό για να την κάνει νικήτρια.
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο ''Entertv.gr''

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !