TOP TV: Η πρεμιέρα της Καινούργιου, στην κορυφή ο Μένιος και το ξεκατίνιασμα της Ζήνας!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου, όμως τα κανάλια ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει όλες τις πρεμιέρες των εκπομπών τους. Κάποιες πρεμιέρες έγιναν και αυτή την εβδομάδα, αλλά και άλλες θα γίνουν το σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγο τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τα κανάλια, λίγο η διαφημιστική δαπάνη που έχει μειωθεί έχουν δημιουργήσει μικρές καθυστερήσεις. Βέβαια για να σας πω και την αλήθεια, περίμενα ότι τη φετινή σεζόν θα γίνουν  λιγότερα πράγματα… όμως τελικά οι σταθμοί παίρνουν το ρίσκο και βγάζουν στον αέρα ολοκληρωμένα προγράμματα!

«Πάλεψε» για να πάρει την εκπομπή πάνω της… λόγω Tivi’s 
Η πρεμιέρα συμπαθητική, αν και πολλές φορές ότι χρειάστηκε να πιω καμιά δραμαμίνη με τόσο μπλε στην οθόνη. Θαλασσοπνιγόμουν στον Alpha. Η ομάδα, αν και άγουρη στάθηκε στο ύψος της και το άγχος συγκρατήθηκε όσο μπορούσε! Από την άλλη η Κατερίνα αστειεύτηκε με το ότι είναι η κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής! Μόλις την άκουσα τα τρολάρει τον εαυτό της… χάρηκα και γέλασα πολύ! Την πρώτη φορά! Την δεύτερη, την τρίτη και τις υπόλοιπες… δεν γέλασα τόσο. Βαρέθηκα να ασχολείται τόσο πολύ με τον εαυτό της. 

ΑΣΧΕΤΟ: Διάβασα ότι υπάρχει σκέψη για το παλιό και καλό σήριαλ του ΑΝΤ1 «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» να επιστρέψει στο κανάλι του Αμαρουσίου… Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν γίνει κάτι τέτοιο! 

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» φωνάζει ο ALPHA στον ΑΝΤ1
Επέστρεψε στο θρόνο της η «Μουρμούρα» του ALPHA. Η Βάσω και ο Χάρης, η Βούλα και ο Μηνάς, ο Ηλίας και η Μαρίνα κερδίζουν το «δυναμικό» κοινό με τις απίστευτες ατάκες τους και τις εξαιρετικές ιστορίες τους. Η πιο γλυκιά κωμωδία των τελευταίων ετών… έφτασε το 32,1% στο δυναμικό κοινό, όταν απέναντί της είχε το «μεθυστικό» Μπρούσκο με 18%. Βέβαια τα νούμερα που κάνει και το Μπρούσκο... είναι εξαιρετικά! Είναι το πιο δυνατό χαρτί που έχει ο ΑΝΤ1, όπως και οι Συμμαθητές που έκαναν πρεμιέρα με 24,5% στο γενικό και 18,7% στο νεανικό.


Jenny jenny: Μπράβο… μπράβο! 
Μια καλογυρισμένη εκπομπή στον αέρα του MEGA. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι θα παρακολουθήσω ακόμα μία γυναικεία εκπομπή με νύχια, μαλλιά και συμβουλές ομορφιάς! Όμως δεν ήταν αυτό. Ήταν μια καλογυρισμένη εκπομπή, με την Τζένη Μπαλατσινού να είναι πιο άνετη και πιο παρουσιάστρια από ποτέ. Η ομάδας της εκπομπής άνετη και πραγματικά αισθάνεσαι μια οικειότητα με την εκπομπή, ίσως και λόγω χώρου αφού είναι γυρισμένη σε «σπίτι». Είναι μια προσεγμένη εκπομπή με «αέρα Σαββατοκύριακου». 

ΑΣΧΕΤΟ: Βαρέθηκα να διαβάζω ανορθόγραφες, ασύντακτες και ανυπόγραφες κριτικές στο διαδίκτυο -και όχι μόνο- που το μόνο που υπάρχει εντός του κειμένου είναι ζήλια, κακία, εμπάθεια! Κάντε τις κριτικές σας, αλλά με λόγο και με επιχειρήματα! 

Ζήνα Κουτσελίνη: Ξεκατινιάστηκε… δεν άντεξε! 
Την έδειξε στο κοινό την αλήθεια της η Ζήνα Κουτσελίνη! Ξεκατινιάστηκε για χάρη του Μάρκου Σεφερλή! «Σε αυτό το σημείο θέλω να μιλήσω εγώ», είπε η παρουσιάστρια θέλοντας να τιμήσει τον καλεσμένο της, Μάρκο Σεφερλή! Και έκανε ένα μονόλογο… χωρίς λόγο(?!). Πήρε θέση σε ένα θέμα που είναι από μόνο του αυτό που λέμε «περσινά ξινά σταφύλια» μόνο και μόνο για να «γλύψει» τον καλεσμένο της αλλά και να γίνει θέμα την άλλη μέρα σε sites και blogs. Μπράβο Ζήνα μου, τα κατάφερες! «Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση», είπε και ο Μάρκος… άφωνος! 

Μέσα στο TOP-5 και πάλι ο Μένιος! 
Τι κι αν επέστεψε η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha; Τι κι αν πολλοί ψάχνουν το ρεπορτάζ… με το μεγεθυντικό φακό; Ο Μένιος και οι συνεργάτες του έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας. Ξέρουν να κάνουν ρεπορτάζ, ξέρουν να κάνουν συνεντεύξεις και να δουλεύουν κάθε Σαββατοκύριακο πυρετωδώς. Μπορεί η εκπομπή να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπούν κόκκινο… όμως δεν επαναπαύονται! Γι’ αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μένιος και τα «Αποκαλυπτικά» του θέματα κατάφεραν να κερδίσουν θέση στο TOP-5 της εβδομάδας.  

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !