TOP TV: Το ζεϊμπέκικο της Ζήνας, η μετεξεταστέα Σπυροπούλου και τα καλημερούδια… έγιναν καληνυχτούδια για τη Ντορέττα

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Από τη μία η τηλεοπτική επικαιρότητα, οι ίντριγκες, οι τσακωμοί, τα νούμερα (της Nielsen και όχι μόνο), οι παρουσιαστές, οι εκπομπές και οι κριτικές και από την άλλη η… πραγματική ζωή. Με τις δυσκολίες της, με τα αδιέξοδά της, με τις χαρές και τις λύπες της! Ναι, δεν παίρνουμε τόσο σοβαρά την τηλεόραση… απλά είναι η δουλειά μας! 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καμία βελτίωση 
Έγραψα μια, δυο, τρεις για την Κωνσταντίνα! Και συνήθως αρνητικά. Πραγματικά δεν το θέλω! Αλλά έλα που με προκαλεί το κορίτσι. Πέρσι της έδωσα το ελαφρυντικό της πρώτης φοράς (ως κεντρική) αλλά φέτος περίμενα μια κάποια… βελτίωση! Τίποτα όμως! Ένα καλοκαίρι χαμένο! Αφού είδε ότι πέρσι έμεινε… μετεξεταστέα, ήρθε και φέτος αδιάβαστη! Είχε μια ευκαιρία να κάνει κάνα μάθημα παρουσίασης το καλοκαίρι… αλλά εκείνη προτίμησε να κάνει περατζάδες σε καλοκαιρινούς προορισμούς! Αχ! Κωνσταντίνα μου, έτσι θα κάνουν σε λίγο και οι τηλεθεατές σου. Περατζάδα στα άλλα κανάλια! 

Ζήνα Κουτσελίνη: Κούτσα… κούτσα το χόρεψε το ζεϊμπέκικο 
Και βάζω να δω το αγαπημένο (κατά τ’ άλλα) Star... και πέφτω στο ζεϊμπέκικο της Ζήνας. Προς στιγμή πάγωσα! Σκεφτόμουν μήπως κάτι πάει στραβά… και «φάει» καμιά τούμπα! Τελικά έμεινε όρθια! Κυριολεκτικά και μεταφορικά! Σου λέει, μετά από δυο μέρες κλάματος, συγκίνησης, κλίματος «βγάζω τα εσώψυχά» μου… πάρτε και μια γυροβολιά, γιατί έχω ντέρτι στην καρδιά! 

AΣΧΕΤΟ: Αυτό που η Ελληνική ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» στον ALPHA χτύπησε 750.000 τηλεθεατές, πριν από λίγες μέρες, μπορεί να με τρελάνει!

Καλημερούδια… καληνυχτούδια! 
Καλημερούδια φώναζε η Ντορέττα και παραλίγο να με πάρει ο ύπνος! Η ίδια η Ντορέττα ήταν πολύ καλή, φιλική και απλή, όμως ξέχασε ότι πλέον δεν είναι ηθοποιός αλλά… παρουσιάστρια! Έμαθε λοιπόν το ρόλο της απ' έξω και ξύπνησε τη Δευτέρα το πρωί… λέγοντας το ποίημα της, ή καλύτερα το σενάριο που της είχε δοθεί. Και η αλήθεια είναι ότι και το σενάριο δεν ήταν και το καλύτερο. Ήταν μια σκαλέτα μίας ώρας εκπομπής… τραβηγμένη σε τρεις! Έτσι για να γουστάρουμε! Σα να στήθηκε μέσα σε μια νύχτα! Μου θύμισε πρόβες εκπομπών από συναδέλφους σε σχολές δημοσιογραφίας! Λίγο νάζια, λίγο γελάκια… και πολύ αμηχανία! Το ότι τον Μαρτάκη τον «συγκλόνισε» που έσπασε μια καρέκλα στην παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» που πήγε να παρακολουθήσει… ήταν αυτό που «συγκλόνισε» και μένα και τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα της εκπομπής! 

Λόγω Tivis: Πιο “to the point” trailer… δεν γίνεται!
Δεν το περίμενα… κι όμως έγινε! Θα εκθιάσω την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της! Είδα το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής… και πραγματικά έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Όχι ότι είδα το υπερθέαμα! Αλλά είδα κάτι απλό και συνάμα πανέξυπνο. Ένα mix από όλα τα τρέιλερ των άλλων εκπομπών. Μα αυτό θα κάνει η εκπομπή. Θα σχολιάζει την Ελληνική τηλεόραση! Εμπνευσμένο και “to the point”. Ένα μεγάλο μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε! 

Φώτης και Μαρία LIVE: Είναι ακόμα… ζωντανοί; 
Αναπάντητο θα μείνει το ερώτημα για πολλούς από εμάς! Αν και όλα αυτά τα χρόνια έχουν «γλιτώσει» από του «Χάρου τα δόντια», όσο αναφορά τις τηλεθεάσεις, φαίνεται πως φέτος δεν μπορούν να βρουν την δυναμική που είχαν! Και σε αυτό φυσικά «φταίει» η αλλαγή της ώρας αλλά και ο ανταγωνισμός! Είναι σε μια ζώνη που κουμάντο κάνει η Ελένη Μενεγάκη και το υπερταλαντούχο δίδυμο… τα έχει δει φέτος λίγο (ή και πολύ) δύσκολα! Και το ερώτημα είναι ένα! Όταν μια εκπομπή αλλάζει ώρα… πρέπει να μένει ίδια ή να προσαρμόζεται στο κοινό που παρακολουθεί τη συγκεκριμένη ώρα; Ρητορικό το ερώτημα! 

ΑΣΧΕΤΟ: Και βγήκε και ο ALPHA και μας ανακοίνωσε ότι τελικά το δελτίο παραμένει στη θέση του! Στις 19:00 καθημερινά! Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για «κόψιμο» της ώρας τους δελτίου… δεν επιβεβαιώθηκαν. Και ευτυχώς για το κανάλι! Γιατί όταν έχεις ένα προϊόν που «περπατάει», δεν του κάνεις αλλαγές! 

Η Ελένη… μόνο ξέρει! 
Άλλοι ψάχνουν για αποκλειστικά, άλλοι για ζωντανές συνδέσεις, άλλοι γράφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σκαλέτες… και εκείνη στο «θρόνο» της! Κάνει το κέφι της, κάνει την «τρέλα» της, ακολουθεί τα «θέλω» του κοινού της και κάνει μόνη της παιχνίδι! Ένα παιχνίδι που είναι για δυο! Ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Ελένη και στην τηλεθεάτρια από το σπίτι! Μα πόσα κοινά έχουν αυτές οι δυο;;; Πολλά!Απλά κάποια είναι διακριτά και κάποια όχι!  

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !