TOP TV: Τα μπουζούκια του Βιβάλντι, τα μεθυστικά νούμερα του «Μπρούσκο» και η επιστροφή στις «Αλήθειες» του 90

Χρήστος Αϊβαλιώτης
3

«Η τηλεόραση είναι μια εφεύρεση που σου επιτρέπει να διασκεδάζεις στο σαλόνι σου με ανθρώπους που δεν θα δεχόσουν ποτέ στο σπίτι σου», είχε πει ο David Frost (Βρετανός δημοσιογράφος). Και πόσο δίκιο είχε! Μπορεί πολλοί από εμάς να αγαπάμε την τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πραγματική παρέα… με αρκετούς που πρωταγωνιστούν σε αυτήν!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήγε σε λάθος… εκπομπή! 
Πριν να δω το τρέιλερ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου… νόμιζα ότι τα είχα δει όλα στη ζωή μου! Κι όμως! Η μοίρα και ο ALPHA που το επιφύλασσε και αυτό! Την είδα την ξανθούλα… την είδα ψες αργά, να προσπαθεί να μας πείσει ότι χορεύει καλά! Το πόσο άσχετο είναι το τρέιλερ με το είδος της εκπομπής που θα παρουσιάζει… δεν θα το σχολιάσω! Καλή μου Κωνσταντίνα, μήπως μπερδεύτηκες λίγο; Εμφανίστηκες σαν άλλη Τζένιφερ Μπιλς από την ταινία των 80s, «Flashdance» (ο Θεός να σε κάνει) και χόρεψες στη σκηνή του «So You Think You Can Dance»; Στο «Tv Stars Παρουσιάστε!» έπρεπε να εμφανιστείς, που ήταν και του καναλιού σου! Και δεν θα άκουγες το (κλεμμένο concept από παλιό trailer της Ελένης) «Κάτι άλλο;» αλλά τον Ηλία Ψινάκη που θα σου έλεγε… «Άσε μας ατάλαντη… κουκλίτσα μου»! 

Λιάγκας-Σκορδά: Ξέχασαν τον Βιβάλντι… και έπιασαν τα μπουζούκια!
Πιο τριτοκλασάτη μπουζουκο-πρεμιέρα από ποτέ! Και νόμιζα ότι η περσινή τους θα ήταν η χειρότερη όλων των εποχών με το «χάλι… γκάλι»! Κι όμως ήρθε η φετινή να τα επισκιάσει όλα! Μετά από ένα τρέιλερ με βιολιά, μαέστρους και «4 εποχές» ήρθε η πρεμιέρα και το ρίξαμε στα… μπουζούκια! Νόμιζα κάποια στιγμή ότι βρισκόμουν στο 65ο χλμ της Εθνικής και άκουγα ότι πιο παράφωνο και "δεύτερο" υπάρχει! Μα να ξυπνάς 10 το πρωί και να βλέπεις (εκτός των άλλων) την Λίτσα Πατέρα να ερμηνεύει «βγήκανε τα άστρα και οι κοπέλες με τα άσπρα», φορώντας μια λευκή ζακέτα… παραπάει! Έλεος! 

ΑΣΧΕΤΟ: Με τις περικοπές που κάνουν τα κανάλια στους μισθούς των υπαλλήλων τους, σε λίγο το μόνο υλικό που θα έχουμε να σχολιάζουμε θα είναι οι πρεμιέρες των εκπομπών!

«9 μήνες»: Αγαπήθηκε από το κοινό… πολύ γρήγορα 
Έκανε την ανατροπή το STAR και ένταξε στο πρόγραμμά του μια καθημερινή Ελληνοκυπριακή σειρά, τους «9 μήνες» που, όπως δείχνουν οι τηλεθεάσεις, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Καθημερινά τα ποσοστά της νέας σειράς είναι πολύ καλά, κάτι που αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και από εμάς αλλά και από το κανάλι. Και το αναφέρω αυτό, γιατί το κανάλι της Κηφισιάς έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να εντάξει ελληνική σειρά στο πρόγραμμά του, αλλά δεν του βγήκε! Να, όμως που ήρθε η κατάλληλη στιγμή! Για όλα υπάρχει το κατάλληλο… timing, που σίγουρα ευνοεί το κανάλι αφού η σειρά δίνει μια αξιοπρεπή «πάσα» στον «Τροχό της Τύχης», που αποτελεί ένα δυνατό lead in για το Κεντρικό Δελτίο του καναλιού, το οποίο... όλο κι ανεβαίνει! 

Αγγελική Νικολούλη: Στο σκοτάδι… η εκπομπή της!
Έκαναν πρεμιέρα… δειλά-δειλά, οι περισσότερες εκπομπές που ήταν προγραμματισμένες για τη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμα να έχουμε ακούσει τίποτα για την Αγγελική Νικολούλη. Η επιτυχημένη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε δεν έχει κάνει συζητήσεις με τον Alpha για την πρεμιέρα της εκπομπής της, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει τη συνεργασία τους! Η Αγγελική, λίγο πριν κλείσει η περσινή σεζόν είχε ζητήσει να μην συνεχίσει, αφού θέλει να ξεκουραστεί από το ψυχικό φόρτο της εκπομπής. Όμως τα στελέχη του καναλιού είχαν αντίθετη άποψη! Λέτε φέτος… να μείνουμε στο σκοτάδι; 

ΑΣΧΕΤΟ: Ευτυχώς ο Καπουτζίδης έρχεται και πάλι στο MEGA με ένα «νέο» concept εκπομπής! Λίγο τραγούδι, λίγο τραγούδι… και πολύ τραγούδι! Ότι και να κάνει ο Γιώργος σίγουρα θα είναι καλό γιατί, τουλάχιστον, προέρχεται από έναν άνθρωπο γεμάτο ταλέντο!

Μπρούσκο VS Μουρμούρα + Το σόι σου: Σημειώσατε 1 
Μια κίνηση… ματ έκανε φέτος ο Αντ1 όσο αναφορά στο Prime time του σταθμού! Αφού είδε ότι ο Alpha (ο μεγάλος του αντίπαλος) σκίζει σε αυτή τη ζώνη και κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να «χτυπάνε» κόκκινο… αποφάσισε να τους κόψει τη χαρά και να αλλάξει τον προγραμματισμό του, βάζοντας απέναντι το πιο δυνατό χαρτί του! Το «Μπρούσκο», που για τρίτη χρονιά… σκίζει! Ξεπερνάει ακόμα το 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές! Ήταν ένα ρίσκο για το κανάλι, αλλά το πήρε, έπαιξε και… κέρδισε! Εκεί στον Alpha πίνουν… για να ξεχάσουν! 

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Επιστροφή στα 90’s! 
Προσπάθησα να μην είμαι προκατειλημμένος και αποφάσισα να δω την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη! Όμως από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! Λίγο τα νάζια της πριν βγει στο πλατό, λίγο τα σχόλια για την απόφασή της να βγει στο γυαλί παρά για το θέμα της εκπομπής της, λίγο ο τρόπος που καθόταν στον καναπέ (ίδια η Τατιάνα, ούτε ο Ζαχαράτος δεν θα την πετύχαινε τόσο καλά), λίγο το μικρό πλατό της, λίγο το ποίημα (τώρα θα βγάλω λόγο) της έναρξης της, διάρκειας 3 λεπτών… πραγματικά με έκαναν να ξενερώσω! Ήταν σα να μπήκα στη μηχανή του χρόνου και έβλεπα μια εκπομπή από μια άλλη δεκαετία! Υπενθύμιση: Το κοινό πλέον έχει αλλάξει! Είναι πιο εκπαιδευμένο από τη δεκαετία του ’90! Να το θυμάστε αυτό! 

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δν μας έχετε ενημερώσει πάντως γ τ νούμερα του "9 μηνες".. Αν μπορείτε ν μας πείτε πως τ πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ποσοστά για χθες ήταν 8,4 στο 15-44 και 9,9 στο σύνολο.Η σειρά μάλλον δεν αγαπήθηκε και τόσο Χρήστο, τα νούμερα ήταν χαμηλά...

    Τα έσπασε σήμερα η στήλη σου... Ειδικά για Σπυροπούλου έριξα πολύ γέλιο Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά για Λιάγκα-Σκορδά! Ατυχέστατη έναρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !