Ένας Έλληνας στην Ελβετία για EUROVISION 2016!

0
Ο Sakgra προσπαθεί για τον Ελβετικό τελικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Ιδιαίτερη τιμή για το INFE Greece,αποτελεί και αυτή τη χρονιά η παρουσία του μουσικοσυνθέτη και μέλους του Σάκη Γραβάνη-γνωστότερου ως Sakgra-με δυο συμμετοχές του -σε στίχους του Βαγγέλη Δουκουτσέλη-στην πρώτη φάση του “ανοιχτού΄διαγωνισμού που και αυτή τη χρονιά η Ελβετία θέλησε να κάνει με στόχο με τη σειρά της τον τελικό.
Ο νεαρός δημιουργός που και στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2013 προσπάθησε με το «live without you»,να ΄κονταροχτυπηθεί” με γνωστά ονόματα που και τότε απο την χώρα μς έστειλαν συμμετοχή τους (Αννέτ Αρτάνι-Δημήτρης Πάσιος (Τριημιτόνιο)κλπ-εφέτος στέλνει δυο διαφορετικά είδη τραγουδιών με κρυφό όνειρο να ΄ταξιδέψει΄στη Στοκχόλμη με τα Ελβετικά χρώματα και να κάνει υπερήφανη την πατρίδα μας.
Ήδη οι συμμετοχές του «Steal my kiss tonight»με τη Μαρίνα και «Something in your eyes»,έχουν “ανέβει΄στην ειδική πλατφόρμα της κρατικής Ελβετικής ραδιοτηλεόρασης http://esc.srf.ch/en-ch που ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει το/τα τραγούδι του,και βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες εν αναμονή της αρχής της ψηφοφορίας που ξεκινά 2 Νοεμβρίου και καπου το Δεκέμβριο ολοκληρώνεται με το μεγάλο νικητή/τρια.
Οι συμμετοχές με ΄άρωμα Ελλάδας΄δια μέσω Sakgra έχουν ήδη γίνει γνωστές στον τύπο εντός και εκτός χώρας με δημοσιεύματα που κάνουν αναφορά στον Έλληνα δημιουργό και με αφορμή μιας ακόμα “Ελληνικής΄συμμετοχής απο την Κύπρο μας (Lady Ava).
“Ολοι μιλούν για τους δύο Έλληνες που θα..΄κονταροχτυπηθούν΄μουσικά στην Ελβετία και «ας κερδίσει ο καλύτερος».




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !