Μαρία Μπακοδήμου: Το άγνωστο δοκιμαστικό με "αντίπαλες" την Χριστίνα Πολίτη και τη Μαρία Βιγκοπούλου

0
Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων μίλησε για το δοκιμαστικό για την εκπομπή Κάτσε Καλά.

Θυµάσαι πώς αντέδρασες όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος σου πρότεινε να κάνεις δοκιµαστικό για συµπαρουσιάστριά του στο Κάτσε καλά στον ΑΝΤ1, το 1998; ∆εν έπεσα από τα σύννεφα, γιατί ήµουν ουσιαστικά σε αυτή τη δουλειά κάνοντας ραδιόφωνο και έχοντας επιτελικές θέσεις σε περιοδικά. Η ιδιωτική τηλεόραση τότε ήταν σε µια φάση όπου γίνονταν πολλές παραγωγές και έψαχναν νέους συνεργάτες. Μια µέρα λοιπόν µε πήρε τηλέφωνο ο Φώτης και µου είπε: «Η Άννα ∆ρούζα έφυγε και ψάχνουν για παρτενέρ. Θέλεις να έρθεις;». «Το συζητάς; Φυσικά και θέλω» του απάντησα και πήγα να κάνω το δοκιµαστικό. Μου είπαν ότι τα πήγα καλά, αλλά ήθελαν να δουν και άλλα κορίτσια πριν καταλήξουν.

Ποιες άλλες ήταν υποψήφιες; Απ' ό,τι θυµάµαι, ήταν η Χριστίνα Πολίτη και η Μαρία Βιγκοπούλου. Φαντάζοµαι, θα ήταν κι άλλες, απλώς µε αυτές τις δύο έτυχε να κουβεντιάσουµε, γιατί γνωριζόµασταν. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι µετά το πρώτο δοκιµαστικό, που είχε γίνει αρχές του καλοκαιριού, µε έπιασε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη –ήταν τότε στον ΑΝΤ1– και µου είπε: «Τα πήγες πολύ καλά. Αλλά πρόσεξε, κακοµοίρα µου. Μην τυχόν αλλάξεις χρώµα και κόψεις τα µαλλιά σου, γιατί στο κανάλι θέλουν τις παρουσιάστριες ξανθιές και µε µακριά µαλλιά». Μη µε ρωτήσεις πώς έγινε, αλλά, όταν επέστρεψα από τις καλοκαιρινές µου διακοπές και πήγα στον κοµµωτή µου για να µου τα φρεσκάρει, µου έκανε ένα κοντό καρέ, που µόλις το είδα, πήγα στο διπλανό παπουτσάδικο και έκλαιγα. (Γελάει.) Με είδε η Μαραγκουδάκη στο δεύτερο δοκιµαστικό, που είχε γίνει τέλη Αυγούστου, και έπαθε εγκεφαλικό. Ευτυχώς, το κούρεµα δεν µε σταµάτησε. Θυµάµαι µάλιστα ότι τότε ο Γιώργος Παπαδάκης είχε πει πολύ καλά λόγια για εµένα όταν είδε το δοκιµαστικό, όπως και η Άννα Πρετεντέρη, και έτσι πήρα τη δουλειά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !