Η τηλεόραση μαγειρεύει...

0
Η έλλειψη ρευστότητας που επικρατεί στα κανάλια αναγκάζει τους υπεύθυνους να αναζητήσουν
φθηνές λύσεις που στοχεύουν στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών και κατ’ επέκταση της διαφημιστικής αγοράς. Μία από τις πιο ασφαλείς λύσεις είναι οι εκπομπές μαγειρικής, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» και αυτή τη σεζόν.

«Κάν’ το όπως ο Ακης»: Συνεργασία-έ(εεε)κπληξη

Ο Ακης Πετρετζίκης επιστρέφει στην κουζίνα από τα τέλη Οκτωβρίου και θα συνεχίσει να μαγειρεύει εύκολες και γρήγορες συνταγές που δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο και φαντασία. Φέτος η διαφορά θα είναι ότι θα έχει στο πλευρό του ανθρώπους που σπουδάζουν ή δουλεύουν ως σεφ. Παράλληλα, ο γοητευτικός σεφ μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο, που παρουσίαζε το talk show «Εεεεε», έχουν καταθέσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στο κανάλι της Μεσογείων. Οι δύο άνδρες θα «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους σ’ ένα ιδιαίτερο concept που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αίσθηση. Βέβαια, το... χεράκι του θα βάλει και ο έμπειρος σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς. Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποιο οριστικό «πράσινο φως».

Σε διπλό ταμπλό

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξουν φέτος η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Βασίλης Καλλίδης, αφού εκτός από την καθημερινή τους παρουσία στις εκπομπές «Πρωινό» και «Ελένη», αντίστοιχα, θα έχουν και τη δική τους εκπομπή στη Μικρή Οθόνη. Η Αργυρώ αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ANT1 και το κανάλι φρόντισε να της δώσει να αναλάβει την παρουσίαση της δικής της εκπομπής, εφόσον βρεθεί ο «χρυσός» χορηγός όπως συνέβη πέρσι. Να σημειωθεί ότι στο «Πρωινό» εβδομαδιαία παρουσία έχει εξασφαλίσει και ο chef patissier Διονύσης Αλερτάς, ανεβάζοντας κι άλλο τη θερμοκρασία. Από την άλλη, ο Βασίλης Καλλίδης θα συνεχίσει να ταξιδεύει ανά την Ελλάδα, ώστε να μας παρουσιάζει τη δική του «Νόστιμη γη». Τέλος, να σημειωθεί ότι και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να έχει κι αυτή τον δικό της... pastry chef και έτσι «έκλεισε» συνεργασία με τον Χρήστο Βέργαδο.

Εμεινε στην... κουζίνα

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 πιστεύουν πολύ στην αμεσότητα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αυτό το απέδειξαν δύο μήνες πριν τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, αναθέτοντάς του την παρουσίαση του παιχνιδιού μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Ο δημοφιλής παρουσιαστής επιστρέφει στις 5/10 στις 18.45 στα καθήκοντά του, για να ανάψουν και πάλι τα... αίματα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι υπάρχουν σκέψεις να καθιερωθούν και ξεχωριστά επεισόδια με... celebrities.

Ο εθισμός της μαγειρικής!

Το «Κάτι ψήνεται» είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές μαγειρικής που εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και να προκαλεί πονοκέφαλο στους «απέναντι». Από πολύ νωρίς εξασφάλισε το «πράσινο φως» και για τη νέα σεζόν και οι υπεύθυνοι του ALPHA φαίνεται να έχουν βρει τη χρυσή συνταγή και δεν είναι διατεθειμένοι να τη χάσουν τόσο εύκολα... Στο πρόγραμμα του ALPHA όμως αναμένεται να δίνει το «παρών» και η Μαρία Εκμεκτσίογλου, αφού κατάφερε να ταξιδέψει πολλούς τηλεθεατές «Από την Πόλη στην Ανατολή». Ετσι η διάσημη σεφ ετοιμάζει να μας εκπλήξει με νέες συνταγές από τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη και τις γύρω περιοχές.

Δοκιμάζουν στα... τυφλά

Τα στελέχη του STAR δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση στους... αντιπάλους. Μετά από αρκετή έρευνα κατέληξαν στο παιχνίδι μαγειρικής και γευσιγνωσίας «Blind Taste», με παρουσιαστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12/10 στις 16.45.

Μαγειρική στο φουλ!

Στον ΣΚΑΪ όλες οι εκπομπές μαγειρικής πήραν το «πράσινο φως» και ετοιμάζονται να ανάψουν τις κουζίνες. Πιο συγκεκριμένα: Η Ελένη Ψυχούλη υποδέχεται στις 5/10 στις 16.50 τους καλεσμένους της «Chef στον αέρα», ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει τις «Γλυκές Αλχημείες» του, ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει «Γεύσεις στη φύση», ενώ η Ντίνα Νικολάου μάς ετοιμάζει «Ενα τραπέζι Ελλάδα».



ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές γνωρίζουν και τα τηλεπαιχνίδια με αποτέλεσμα τα κανάλια να βάζουν φουλ τις μηχανές προκειμένου να εντάξουν στο πρόγραμμά τους νέα κόνσεπτ. Εκτός από τον «Τροχό της τύχης» που για δεύτερη χρονιά επέστρεψε στο STAR με μεγάλη επιτυχία, το «Ακου τι είπαν!» που για τρίτη χρονιά στον ALPHA ρωτάει 100 ανθρώπους να πουν τη δημοφιλέστερη απάντηση και το «Hot seat» στον ΣΚΑΪ που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 20.00, κι άλλα νέα παιχνίδια βρίσκονται στα σκαριά των καναλιών. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του MEGA ετοιμάζουν δύο νέα πρότζεκτ, παρά το γεγονός ότι τα «Celebrity game night» και «Ελλάδα σ’ αγαπώ» έχουν μπει στον «πάγο» εξαιτίας της μη καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζομένους. Ενα από αυτά είναι και το «Don’t forget the lyrics» (ελληνιστί «Δεν έχω λόγια») που το κανάλι προορίζει στην prime time και μάλιστα καθημερινά. Στόχος του παιχνιδιού είναι ο παίκτης να μην ξεχάσει τους στίχους των τραγουδιών που θα ακούει. Μετά τον πρώτο γύρο -και εφόσον έχει κερδίσει ένα χρηματικό ποσό- αποφασίζει αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν συνεχίσει μπορεί να ρισκάρει να χάσει τα χρήματα, αν όχι τότε φεύγει με όσα έχει κερδίσει. Αν για εννέα συνεχόμενα τραγούδια απαντήσει σωστά, τότε κερδίζει και το μεγάλο έπαθλο που διαφέρει από χώρα σε χώρα. Το άλλο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι είναι το «Parking», στο οποίο τρία παντρεμένα ζευγάρια καλούνται να παρκάρουν αυτοκίνητα σε ειδικά διαμορφωμένο πλατό, διεκδικώντας το έπαθλο των 2.000 ευρώ. Διαφορετικά εμπόδια, πίεση χρόνου, επίβλεψη από κριτές, «πειραγμένα» αμάξια. Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί όταν η σύζυγος προσπαθήσει να παρκάρει σε δρόμο με κλίση με τις υποδείξεις του άντρα της. Η αναζήτηση για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση έχει ξεκινήσει καθώς το παιχνίδι αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κανάλι προσπάθησε να βγάλει ξανά στην τηλεόραση το «Deal», αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω, ενώ τον Δεκέμβριο οι λιλιπούτειοι τραγουδιστές θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους στο «Music School» με παρουσιάστρια ξανά την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τέλος, ραγδαίες είναι και οι εξελίξεις στο «The Voice» του ANT1, αφού υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην βγει στην τηλεόραση τρίτη σεζόν.

Πηγή:tv-24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !