Ψυχαγωγία με... δόσεις

0
Ανά εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο θα γίνονται οι πρεμιέρες των νέων εκπομπών εφέτος καθώς το ταμείο των καναλιών επιβάλλει αργές και προσεκτικές κινήσεις. Στο Mega η είδηση έρχεται από την απογευματινή ζώνη, η οποία για μία ακόμη φορά αλλάζει φυσιογνωμία και εγκαταλείπει την ιδέα για ζωντανό πρόγραμμα που είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το δίδυμο Κώστας Γιαννακίδης και Δέσποινα Βλεπάκη τελικά μετακομίζουν το βράδυ και συγκεκριμένα θα καλύπτουν το κενό που θα δημιουργείται τις ημέρες που δεν θα προβάλλονται ενημερωτικές εκπομπές. Στην απογευματινή ζώνη το κανάλι αποφάσισε τελικά να προβληθεί μια τουρκική σαπουνόπερα με τίτλο «Ραγισμένες καρδιές», η εκπομπή του Ακη Πετρετζίκη αλλά και η κυπριακή σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» που μετέδωσε το Mega Κύπρου 2014-15, σε σενάριο Κώστα Βαζάκα, με τους Μέμο ΜπεγνήΑθηνά ΟικονομάκουΦίλιππο ΣοφιανόΕμιλυ Κολιανδρή, η οποία θα διαδεχθεί «Τα δίχτυα του πεπρωμένου».

Η εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «My life» θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και μία εβδομάδα αργότερα έρχεται το πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με οικοδέσποινα την Τζένη Μπαλατσινού και τίτλο «Τζένη, Τζένη». Στις 12 Οκτωβρίου θα αρχίσει η προβολή της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλημερούδια» με κεντρική παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και με συνεργάτες τους Βαγγέλη ΧαρισόπουλοΚώστα Μαρτάκη, Μαριέλλα Σαββίδου και πιθανόν τη Σοφία Μανωλάκου. Αγνωστο το πότε θα ενταχθούν στο πρόγραμμα οι νέες σειρές («Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου», με τους Αθηνά Οικονομάκου, Μάκη Παπαδημητρίου και Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και «Ρώσικη κουζίνα»), των οποίων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, ενώ κανονικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το τηλεπαιχνίδι «Πάρκινγκ» αλλά και για τη μουσική εκπομπή-παιχνίδι «Δεν έχω λόγια» που θα προβάλλεται στις 21.00 και θα βασίζεται στο ξένο format «Don't forget the lyrics». Σύντομα θα γίνει και η έναρξη του νέου κύκλου τού «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Στον ΑΝΤ1 αύριο, Δευτέρα, επιστρέφουν το «Πρωινό» με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, η καθημερινή σειρά «Ρουά ματ» και το μαγειρικό ριάλιτι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το «Ταμάμ» αλλά και οι «Συμμαθητές», ενώ από τις 24 Οκτώβρη θα προβάλλεται το «Πρωινό Σου Κου» με τους Μαρία Μπεκατώρου και Νίκο Μουτσινά. Στα τέλη του μήνα εγκαινιάζεται και η απογευματινή ζώνη του σταθμού την οποία έχουν αναλάβει οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη και αργότερα θα έρθει και το «Joy», το οποίο όμως θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο. Ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες επιστροφής των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Ολα», κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το κανάλι που έχει ήδη σχεδόν ολοκληρώσει το ψυχαγωγικό παζλ του είναι ο Alpha, ο οποίος εμφανίζεται και με τις λιγότερες «εκκρεμότητες». Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου αρχίζουν τα νέα επεισόδια του «Κάτι ψήνεται» και στις 10 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με νέους συνεργάτες. Για τις 14 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των «360 μοιρών» της Σοφίας Παπαϊωάννου. Αναβολή για τις αρχές Νοέμβρη πήρε η πρεμιέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του «Στην υγειά σας, ρε παιδιά», ενώ για τον ίδιο μήνα προγραμματίζεται η έναρξη της προβολής της νέας σειράς του καναλιού «Μη με σκας» με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιάννη Μπέζο.

tοvima.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !