''Τατιάνα live'':Ο...επαναπατρισμός της Στεφανίδου και τα λάθη

1
Πέρασε μια βδομάδα από τον...επαναπατρισμό της Τατιάνας στο αντικείμενο που κατέχει καλύτερα από τον καθένα.Ναι, επαναπατρίστηκε,διότι για μένα με τη ''Μία'' η Τατιάνα μού έδινε την εντύπωση πως δεν...πατούσε στην πατρίδα της αλλά είχε ''μπει'' σε μια άλλη χώρα ως ξένη.Έκανε τον κύκλο της στα ξένα εδάφη ,λοιπόν,και επιτέλους γύρισε ξανά στο σπίτι της.''Τατιάνα live'' κι η Τατιάνα πράγματι ακολουθεί πιστά τον τίτλο τής εκπομπής:Έχει ζωντάνια,έχει ενέργεια και είναι έκδηλο τοις πάσι ότι η Τατιάνα στο Ε έχει βρει τον εαυτό της...
Βλέποντας μια βδομάδα την εκπομπή της ένιωθα -κ' όχι μόνο εγώ,νομίζω-πως έβλεπα την Τατιάνα που ήξερα,που ταυτίστηκα,που αγαπούσα.Ένιωθα πως έβλεπα την παλιά,καλή Τατιάνα τού ''Αξίζει να το δεις''.Ένιωθα λες κι είχε γυρίσει ο χρόνος πίσω ,τότε που  η Τατιάνα μάς καλησπέριζε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 λέγοντάς μας ''Αξίζει να το δεις''!Ναι,αυτήν την Τατιάνα προτιμώ,αυτήν ξέρω...αυτήν εμπιστεύομαι(ναι,παιδιά,κάτι σαν την χλωρίνη!).
Ο άψογος χειρισμός κοινωνικών θεμάτων από το...στόμα της, είναι αναντίρρητος.Το ότι τέτοιου είδους εκπομπές ταιριάζουν γάντι στην Τατιάνα ,είναι επίσης αδιαμφισβήτητο.Μάρτυρας,λοιπόν,αδιάψευστος του ότι η Τατιάνα φέτο βρήκε ξανά τον ρυθμό της κι ότι το κοινό την προτιμά σε τέτοιες εκπομπές, αποτελούν τα νούμερα τηλεθέασης.Το κοινό λοιπόν ακολούθησε πιστά τη Στεφανίδου σε αυτό της το εγχείρημα και της χάρισε αριθμούς που αποδεικνύουν εμπράκτως πως η απόφασή της να επιστρέψει...στον τόπο του εγκλήματος,κρίνεται παραπάνω από σοφή.
Η ''Τατιάνα live'' ,όμως,είχε και κάποια...θεματάκια ως προς...τα θέματά της!Στα θέματα της εκπομπής λοιπόν βρίσκεται η ένστασή μου,εκεί είναι που εντοπίζω κάποια...λαθάκια.Δεν γίνεται-και για εμένα ήταν πολύ μεγάλο φάουλ-να βλέπω μια κοινωνικών θεμάτων εκπομπή,δεν γίνεται να βλέπω την Τατιάνα να έχει καλεσμένους δικηγόρους κ' εισαγγελείς,δεν γίνεται να τη βλέπω να  ''αποκρυπτογραφεί'' δολοφονίες,απαγωγές ,κ.τ.τ ,και την ίδια στιγμή να αναλύει κιτρινοgossip θέματα του τύπου:βάζει ο σεφ Διονύσης ...αυτοκόλλητο στη ferrari ή το τάδε μοντέλο απείχε από το sex, κι άλλες τέτοιες...μπούρδες!Προσωπικά ,με ξένισε πάρα πολύ που ξαφνικά, εκεί που συγκλονισμένος παρακολουθούσα τη συνέντευξη της περιβόητης χήρας της Κοιλάδας, μου...κότσαρε μέσα το gossip στοιχείο.Κάτι τέτοιο είναι εξ ορισμού λάθος και όπως και να το κάνουμε...δεν κάθεται στον τηλεθεατή.Γιατί,αγαπητό μου Ε,είναι σα να βλέπω-τηρουμένων βέβαια όλων των αναλογιών-τη Νικολούλη να προσπαθεί να βρει εξαφανισμένους και ξαφνικά σαν παρένθεση να σκάει μύτη η... συνέντευξη του Σπαλιάρα!
Βέβαια,θα μου πείτε ,τι φταίει κι η Τατιάνα όταν ο σταθμός επιτάσσει η εκπομπή να 'ναι 3ωρη.Για να βγει μια 3ωρης διάρκειας εκπομπή,αναγκαστικά θα μπει μέσα...κι η κουτσή Μαρία!Όμως,δυστυχώς,με αυτόν τον τρόπο το προϊόν σου χάνει την ουσία του και ξεχειλώνει,διότι αν τραβάς μια τέτοιου είδους εκπομπή από τα μαλλιά για να διαρκέσει 3 ώρες,τότε κάποια στιγμή η βάρκα θα τρυπήσει! Η τρύπα ,λοιπόν,ήδη έγινε...
Με λίγα λόγια:Δεν μου άρεσε καθόλου που είδα μέσα στο  ''Αξίζει να το δεις'' να κάνει...πασαρέλα η ''Μία'' ! Η ''Μία'' δεν (θα έπρεπε να) έχει καμία απολύτως σχέση με το ''Τατιάνα live''.Ελπίζω,όσο είναι νωρίς,να φροντίσουν ώστε να μην δούμε ξανά στη...ζωντανή Τατιάνα τέτοιου είδους...κιτρινιές!
Εν κατακλείδι,ως προς το πλατό της εκπομπής,αυτό είναι αντικειμενικά εξαιρετικό,μοντέρνο αλλά κι αρκετά ευρύχωρο,ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της.Το σήμα είναι καλοσχεδιασμένο,τα γραφικά πολύ ωραία και τα χρώματα άκρως εντυπωσιακά και ''ζωντανά''.Βέβαια,μια και μιλάμε για το πλατό,να τονίσω ότι είναι κουραστικό και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να το βλέπω να αλλάζει κάθε 5 λεπτά χρώμα λες και παρακολουθώ συναυλία του Ρουβά!Αποφασίστε ,επιτέλους,τι χρώμα θέλετε-αν ζορίζεστε,να συνδράμουμε!-και σταματήστε να μετατρέπετε το πλατό σε...ουράνιο τόξο!Κι όχι τίποτε άλλο,βρε Τατιάνα μου,αλλά ζαλίζομαι από τις πολλές αλλαγές...

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλα τα λες. Ομως εγω για να γεμισει το τριωρο θα την ξεκινουσα ελλαφρα δηλαδη οπως ξεκιναει η εκπομπη επισης και το τελευταιο κομματι μαζι μετα σε ηπιο καλεσμενο οπως πχ την κα.Ασημακοπουλου και την τελευταια ωρα να ειχα το βαρυ πυροβολικο που ειναι το κοινωνικο.Τι το ποιο λογικο και οχι να ξεκινας ετσι και μετα πας στο βαρυ και μετα τελειωνεις με κιτρινο τυπο.
    Καλα το σκηνικο αψογο αλλα ο φωτισμος χαλια ειναι ωρες ωρες τα ματακια πονανε...
    Για τα πλανα δεν μας λετε τι εντυπωση σας εχουν κανει? εμενα δεν με πολυ αρεσουν και πολυ.Το γενικο το διαγωνιο που δειχνει ολη την Σαλα ειναι ωραιο οχι ομως και το διαγωνιο που καθονται στο τραπεζι η στον καναπε δεν μου αρεσει προτιμω ευθεια να ειναι.
    Και οι αλλαγες που κανουν οταν καποιος μιλαει εκει το χανον λιγο το μετρο στην αλλαγη.Συντονισμος σχεδον ανυρπακτος.Οπως επισης οταν κανει εισοδο που αντι να δειχνει η καμερα φατσα δειχνει απο πισω αυτο δεν μου αρεσει.
    Το εχω σπουδασει το αθλημα και το γνωριζω αρκετα καλα πως πρεπει να καδραρεις και να φτιαχνεις το πλανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !