Η κριτική του Νίκου Γεωργιάδη στην Τατιάνα Στεφανίδου!

0
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Η έναρξη της φετινής σεζόν παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον: Οι εκπομπές υποχρεώνονται να βγουν στον αέρα με (ακόμα) μικρότερο κόστος την ίδια στιγμή που μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι και ο ανταγωνισμός γίνεται ακόμα πιο σκληρός.

Οι ομάδες των εκπομπών συρρικνώνονται, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στους αρχισυντάκτες και επιπλέον άγχος στους παρουσιαστές.

Με την διαφημιστική πίτα να έχει μικρότερο μέγεθος από κάθε άλλη χρονιά, η ασφυκτική πίεση από τους ιθύνοντες των καναλιών για διαφημιστικά έσοδα θα κάνει ακόμα περισσότερες εκπομπές να θυμίζουν τηλεμάρκετινγκ.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν, άρα όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τα όριά τους- γι' αυτό κιόλας φέτος θα δούμε πιο ακραία πράγματα στην οθόνη και οι κόντρες, που πάντα υπάρχουν, θα περνάνε πιο εύκολα από το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

 Η περίπτωση της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι πάντως χαρακτηριστική της νέας κατάστασης που διαμορφώνεται.

Η Τατιάνα, είτε σου αρέσει, είτε όχι, δεν παύει να αποτελεί μία σταθερή τηλεοπτική αξία.

Είναι επαγγελματίας, έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πολύ καλά πως λειτουργούν οι μηχανισμοί της τηλεόρασης και έχει μάθει να προσαρμόζεται σε χρόνο dt στις τρέχουσες συνθήκες.

Το περσινό πείραμα του Star να την παρουσιάσει ως αντίπαλον δέος της Ελένης Μενεγάκη ήταν φυσικά καταδικασμένο σε αποτυχία. Γιατί πολύ απλά η Τατιάνα δεν έχει καμία σχέση με την Ελένη.

Παρόλα αυτά η Τατιάνα υπηρέτησε ευλαβικά το concept που της ανατέθηκε, αν και όπως μου είχε παραδεχτεί πέρσι το καλοκαίρι είχε χάσει τον ύπνο της. Αυτό το καλοκαίρι όμως ήταν σίγουρα καλύτερο.

Γνωρίζοντας ότι ο κύκλος της στο Star είχε κλείσει - το κανάλι βέβαια επιθυμούσε τη συνέχιση της συνεργασίας τους- αποδέχτηκε την (πολύ συμφέρουσα, όπως ακούγεται) πρόταση του Ε, και, σε δέκα μέρες από σήμερα, επιστρέφει δυναμικά στο είδος εκείνο που την απογείωσε τηλεοπτικά: το κοινωνικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.

Έχοντας απέναντί της την Κατερίνα Καινούργιου και το δίδυμο Ουγγαρέζου- Συνατσάκη, μπορεί να χάσει πόντους από το νεανικό κοινό, αλλά στις μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να αποτελέσει τον βασικό ρυθμιστικό παράγοντα έχοντας την ικανότητα να αφουγκράζεται κάθε φορά τις επιθυμίες του κοινού- όπως εξάλλου μας το είχε πει και μόνη της πριν από χρόνια, στην (αληθινή) Τατιάνα δεν μπορεί κανείς να κάνει "Τατιανές".

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !