Νίκος Παπαδάκης: «Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι κάτι που μου αρέσει»

Nessun Dorma
0
Για το αν του λείπει η τηλεόραση, γιατί είναι εκτός αλλά και αν θα μπορούσε να είναι σε πάνελ και να σχολιάζει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Παπαδάκης.
Η τηλεόραση σου λείπει; «Μου λείπει γιατί είναι κάτι που μου αρέσει. Ωστόσο, καταλαβαίνω τις δυσκολίες που υπάρχουν στα προγράμματα των καναλιών»
Γιατί πιστεύεις ότι είσαι εκτός, από τη στιγμή που και την εμπειρία διαθέτεις και την εμφάνιση; «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα, οπότε δεν προχώρησε. Ούτε να τραγουδάω μπορώ ούτε να χορεύω»
Το ενδεχόμενο να πήγαινες σε ένα πάνελ και να σχολίαζες, θα ήταν κάτι που θα σε ενδιέφερε; «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αλλά δε θα μπορούσα να το κάνω. Λόγω χαρακτήρα, δε θα ήμουν καλός σε αυτό, και θα ήταν κρίμα για την υπόλοιπη ομάδα»
Ο χρόνος και η φθορά που αφήνει είναι κάτι που σε τρομάζει; «Καθόλου. Απεναντίας σήμερα αισθάνομαι πιο καλά από τότε που ήμουν 20 και 25. χρονών. Δε με τρομάζει, γιατί αυτό κου θέλω είναι να παίρνω εμπειρίες από τη ζωή», λέει ο ίδιος στο Εγώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !