Η ανεπάρκεια στο μεγαλείο της...

0
Της έχει δοθεί αρκετός χρόνος για να αποδείξει την αξία της στα δελτία ειδήσεων του Mega.Η ίδια
όμως συνεχώς απογοητεύει στελέχη και τηλεθεατές με την τηλεοπτική ανεπάρκεια που τη διακατέχει.Αναφέρομαι στη Μαρια Σαράφογλου,η οποία χθες για άλλη μία φορά απέδειξε πως δεν διαθέτει κανένα ταλέντο.

Η τηλεφωνική παρέμβαση του κυρίου Μητρόπουλου στο χθεσινό δελτίο έδειξε ξεκάθαρα πως η Μαρία Σαράφογλου σε ιδιαίτερες καταστάσεις δε διαθέτει ψυχραιμία,ετυμολογία και ευφυΐα.Η ίδια παράμενε σαν απλός τηλεθεατή να ακούει τις καταγγελίες και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το ρεπορτάζ του καναλιού της.Το μόνο που κατάφερε να πράξει είναι το να επαναλαμβάνει την ανοιχτή πρόσκληση που έχει ο κύριος Μητρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του σταθμού,πράγμα που προφανώς υπαγορεύθηκε από το κοντρόλ.

Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και η Μαρία Σαράφογλου σίγουρα δεν είναι καλός καπετάνιος.Τα πρόσφατα παραδείγματα με τη Μαρία Σαράφογλου και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη επαληθεύουν πανηγυρικά το παραπάνω συμπέρασμα.Και η ομολογουμένως απουσία εμπειρίας δεν θεωρείται άλλοθι.

Πέρα από τις ακραίες καταστάσεις,η δημοσιογράφος και κανονικά στο δελτίο κάνει συνεχώς ανούσιες παρατηρήσεις και εκφωνεί τις ειδήσεις με μία μόνιμη αγχωμένη φωνή,που υποδηλώνει ανασφάλεια.

Το Mega όμως συνεχίζει να τη στηρίζει.Αν και υποτίθεται πως προσπαθεί να χτίσει μία καλύτερη ενημέρωση,την οποία θα εμπιστευτούν ξανά οι τηλεθεατές!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !