Λίτσα Γιαγκούση: Μετακόμισε εκτός Αθηνών... και νιώθει γαλήνη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Στο περιοδικό «Χάι» παραχώρησε συνέντευξη η Λίτσα Γιαγκούση και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της, που μετακόμισε εκτός Αθηνών!

«Ναι, είμαι 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα στα υπέροχα Βίλλια, τα οποία συνδυάζουν βουνό και θάλασσα, τρελαίνομαι όταν υπάρχει αυτός ο συνδυασμός. Σε 10 λεπτά είμαστε στην ομορφότερη θάλασσα της Αττικής, στο Πόρτο Γερμένο, στην Ψαθά και σε λιγότερο από 5 λεπτά στις πλαγιές του Κιθαιρώνα, μέσα στα πεύκα και στα έλατα. Επίσης είναι ένα πολύ όμορφο χωριό με πολύ όμορφα μαγαζιά και πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα με χαλαρούς ρυθμούς. Οι νέες αλλαγές που έκανα είναι η ηρεμία και η γαλήνη που νιώθω καθημερινά».

Η 20ετής και ευτυχισμένη σχέση της με τον Μανώλη είναι γνωστή. Τι είναι αυτό που τους κάνει να είναι τόσο ευτυχισμένοι και δεμένοι; «Κοίταξε, εκτός από την αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας, θεωρώ ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Γελάμε με τα ίδια πράγματα, μας συγκινούν τα ίδια πράγματα περνάμε καλά οι δυο μας, επικοινωνούμε γενικά μιλάμε την ίδια γλώσσα. Φυσικά είναι και η μουσική...», εξομολογήθηκε η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !