Απίστευτο! Αποκλείστηκε ο Φιλιππίδης! Πρώτη στον ακοντισμό επτάθλου η Υφαντίδου! Ποιές είναι οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Nessun Dorma
0
Η πρώτη τεράστια έκπληξη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στο Πεκίνο είναι ελληνική. Εκτός τελικού του επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης που δεν ξεπέρασε τα 5.65μ. 

Εκτός τελικού του άλματος επί κοντώ έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος αποκλείστηκε με τρία άκυρα άλματα στα 5.65μ. στα προκριματικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος του Πεκίνου. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε αρκετά μακριά απ’ τον καλό του εαυτό και δεν επιβεβαίωσε τις μέχρι τώρα επιδόσεις που έδειχναν ότι θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με έγκυρα άλματα στα 5.40μ. και 5.55μ., όμως στα 5.65μ. είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου, αφού το όριο ήταν στα 5.70μ. 

Πρώτη στον ακοντισμό η Υφαντίδου!

Στην 21η θέση της γενικής κατάταξης του επτάθλου ανέβηκε η Σοφία Υφαντίδου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού. 

Ήταν το καλό της αγώνισμα και το πιστοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Σοφία Υφαντίδου με βολή στα 56,19 μέτρα κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού και με τους 980 βαθμούς που πήρε ανέβηκε στην 21η θέση του επτάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που γίνεται στο Πεκίνο. 

Η 30χρονη αθλήτρια είχε μόλις μία έγκυρη προσπάθεια στο μήκος, στα 5,75μ., και πήρε 774 βαθμούς φτάνοντας πλέον τους 5.121. 

Πρώτη είναι η Βρετανίδα Τσέσικα Ένις με 5.706 βαθμούς, δεύτερη η Ολλανδή Μπόερσεν με 5.620 ενώ το βάθρο συμπληρώνει η Καναδή Ίτον με 5.612 βαθμούς. 


sport-fm

Δείτε τις σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !