Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχώρησε από το Star! Όλο το ρεπορτάζ

0
Το τέλος στη συνεργασία της με το Star ανακοίνωσε στους συνεργάτες της η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, μετά το τέλος της τελευταίας εκπομπής της σεζόν.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες το Yupiii, οι άνθρωποι του καναλιού είχαν από την αρχή της εβδομάδας αρχίσει να υποψιάζονται ότι η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον σταθμό, καθώς δεν είχε απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου της. Μάλιστα σήμερα, Παρασκευή, αποχαιρετώντας το κοινό της και ευχαριστώντας τους συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι χωρίς να ανανεώσει το ραντεβού με το κοινό για Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του Yupiii, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια χαιρέτισε έναν έναν τους συνεργάτες της ανακοινώνοντάς τους ότι αποχωρεί από το κανάλι χωρίς όμως να τους αποκαλύψει πού θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. «Όλα στον καιρό τους» απάντησε χαρακτηριστικά στις σχετικές ερωτήσεις τους. «Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η Τατιάνα ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους της εκπομπής και τους είπε πως τόσο η ίδια όσο και ο σταθμός θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην μείνει κανένας από την ομάδα χωρίς δουλειά» αναφέρει στο Yupiii άνθρωπος από το στενό επαγγελματικό της περιβάλλον.

«Μάλιστα κατέβηκαν και από τη διοίκηση στα γραφεία της εκπομπής και οι υπεύθυνοι του σταθμού την ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία και για τον αγώνα που έδωσε τη φετινή χρονιά σε μια δύσκολη ζώνη με τα νούμερα τηλεθέασης να την επιβραβεύουν» προσθέτει η ίδια πηγή. «Εμείς θα θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε την συνεργασία μας αλλά σεβόμαστε την απόφασή σου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα» είπε άνθρωπος της διοίκησης στην Τατιάνα Στεφανίδου, διαβεβαιώνοντας τους εργαζόμενους στην εκπομπή ότι δεν θα μείνει κανείς τους χωρίς δουλειά.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το Mega επιθυμεί να εντάξει την Τατιάνα Στεφανίδου στο δυναμικό του. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο τη νέα σεζόν να δούμε την παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη του Mega - μόνη ή με τον Μάρκο Σεφερλή!
Κλεοπάτρα Πατλάκη-yupiii

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !