Δραματικές αλλαγές στο πρόγραμμα των Mega-Star!

0
Σίγουρα οι πολιτικές εξελίξεις,η υπογραφή του τρίτου μνημονίου και το νέο νομοσχέδιο έχει φέρει
δραματικές αλλαγές στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς,ωστόσο δύο είναι αυτοί που έχουν πληγεί περισσότερο από τους υπόλοιπους και το αποτέλεσμα αυτό θα φανείς στις οθόνες μας.Αναφέρομαι στο Mega κυρίως,αλλά και στο Star.Βέβαια και ο Ant1 ετοιμάζει συρρικνώνεις τμημάτων,απολύσεις και μειώσεις μισθών,αλλά στο πρόγραμμα δεν θα δούμε τρομερές αλλαγές.

Μega

Όσον αφορά το Mega υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη δούμε καινούργιο πρόγραμμα στο Α μισό,αλλά να καλυφθεί με εκπομπές και σειρές αρχείου.Καμία νέα σειρά δεν έχει πάρει το πράσινο φως για τον Οκτώβρη,ενώ και για τις ¨Κάτω Παρτάλι¨ και ¨Εθνική Ελλάδος¨ έχουν παγώσει τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας.Την ίδια ώρα προγράμματα όπως το ¨Celebrity Game Night¨ και το ¨Music school¨ αναβάλλονται για το Γενάρη,ενώ οριστικά εκτός προγράμματος μένουν το ¨Joy¨,η καθημερινή μαγειρική εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη και το ¨Ελλάδα σε αγαπώ¨.

Είναι οριστικό πως η μεσημεριανό-απογευματινή ζώνη θα καλυφθεί με τούρκικα και επαναλήψεις παλιών σειρών,αφού και τα σχέδια για δημιουργία ενός απογευματινού μαγκαζίνου με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχουν ναυαγήσει.

Όσον αφορά το πρωινό πρόγραμμα τίποτα δεν είναι οριστικό,αφού μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα κρατάει το τιμόνι της εκπομπής.Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως ακόμα κυριαρχεί η σκέψη να μην υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα εκείνους τους μήνες τουλάχιστον για τους πρώτους 3 μήνες.Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως προβλέπεται να γίνει σε σχέση με το ¨Mega με Μία¨ ένα γενναίο κούρεμα στο budget γύρω στο 50%-60%.

Η μόνη σταθερή βάση είναι η ενημέρωση,αφού δεν θα πειραχτούν οι δύο ενημερωτικές πρωινές εκπομπές,το δελτίο και τα δύο πολιτικά talk show(Ανατροπή και Online).

Με τα παραπάνω δεδομένα είναι αντιληπτό προς όλους πως αν το κανάλι δεν κάνει μία υπερβολικά έξυπνη αξιοποίηση στο αρχείο τότε και η τρίτη θέση θα είναι ένας τεράστιος άθλος.

Star

Στο συγκεκριμένο κανάλι η γραμμή που έχει δοθεί είναι συγκεκριμένη-¨Κόψτε ώρες ζωντανού προγράμματος¨.Για αυτό το λόγο θα μειωθεί κατά μία ώρα η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου και για αυτό υπάρχουν σενάρια που θέλουν το Star να μην τοποθετεί στο πρόγραμμα κάποια νέα ζωντανή εκπομπή μετά την απόφαση της Τατιάνας Στεφανίδου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο αυτό θα σημαίνει πως από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ το μόνο ζωντανό πρόγραμμα θα είναι ο Φώτης και η Μαρία.

Την ίδια ώρα οι σκέψεις για ένταξη μία νέας καθημερινής κωμικής σειράς στην prime time αναβάλλεται για το Β μισό,ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενεργοποιηθεί η πολύ πρωινή ζώνη.Τέλος εκτός του τηλεπαιχνιδιού ¨Ο τροχός της τύχης¨ είναι πιθανό να υπάρχει μόνο μία ακόμη ψυχαγωγική εκπομπή του κουτιού στα πρότυπα του ¨Κάτι ψήνεται¨,αλλά που θα ασχολείται με τη μόδα.

Εν κατακλείδι,αν το πρόγραμμα του Star διαμορφωθεί κάπως έτσι τότε πως το ¨Έψιλον¨ δεν είναι απίθανο να το περάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη μάχη της τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !