H Κάτια Νικολαΐδου στο Face2Face του tvnea: '' Μου λείπει μια ολοκληρωμένη σχέση έτσι όπως εγώ θα την ήθελα''.

Μαρία Μέντη
0

   Η Κάτια Νικολαΐδου μιλά αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com και αποκαλύπτει αν θα έκανε κάποια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αν της λείπει η παρουσία ενός άνδρα από την ζωή της αλλά και ποια συμπεριφορά στο χώρο την ενοχλεί.


- Πως σας πετυχαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας;
Όπως όλους τους Έλληνες, είμαι προβληματισμένη για το μέλλον της χώρας αλλά και αισιόδοξη πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από αυτό τον κατήφορο που έχουμε πέσει. Είμαι όμως και σε μια δημιουργική φάση καθώς κάνω πρόβες για το καλοκαίρι.

- Φέτος σας απολαύσαμε σαν ''Ερμιόνη'' στη ''Δικαίωση'' του Mega. Η σειρά τελείωσε, τι γεύση σας άφησε αυτή η συνεργασία;
Νομίζω την καλύτερη. Πορεύτηκα ένα χρόνο μαζί με την ''Ερμιόνη'' σε ένα ρόλο με πολύ μεγάλες απαιτήσεις που μου άφησε μια γλυκιά ανάμνηση. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

- Τι είναι δικαίωση για σας;
Δικαίωση για μένα είναι το να υπάρχει αξιοκρατία, να υπάρχουν αρχές, να βρίσκει ο άνθρωπος-πολίτης το δίκιο που του αναλογεί, να υπάρχουν εργασίες, να μην υπάρχουν φτωχοί, να μην πεθαίνουν τα παιδιά στην Αφρική από πείνα. Πάρα πολλά πράγματα θα ήταν δικαίωση για μένα.  

- Στο σίριαλ υποδυθήκατε μια γυναίκα που κακοποιείται από τον άνδρα της. Τι συμβουλή θα δίνατε σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης;
Να τα καταγγείλουν και να εξαφανιστούν. Να φύγουν από τους βασανιστές τους. Αυτή είναι η μόνη λύση δεν υπάρχει άλλη. Πρέπει να τιμωρηθούν.

- Εσείς έχετε πέσει ποτέ θύμα κακοποίησης;
Όχι, ποτέ!


- Πολλοί ηθοποιοί έχουν ασχοληθεί με την παρουσίαση. Εσείς θα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτό το χώρο;
Είχα ασχοληθεί στο παρελθόν, ήμουν στον Άλφα στο σαββατοκύριακο, παλαιότερα είχα και μια εκπομπή μαγειρικής πριν γίνει τόσο πολύ μόδα. Γενικά είναι ένα κομμάτι που έχω ασχοληθεί και έχει ενδιαφέρον.

- Έχετε κάποιο απωθημένο σε ότι αφορά τη δουλειά σας;
Όχι απωθημένα δεν έχω γενικώς στην ζωή μου. Ονειρεύομαι να κάνω κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν γίνουν θα τρελαθώ. Θα ήθελα στην επαγγελματική μου ζωή να έρχονται τα πράγματα ομαλά δηλαδή να είμαι στη δουλειά, να κάνω πράγματα που αγαπάω αυτό είναι για εμένα σημαντικό.

- Έχετε συνυπάρξει στη σκηνή με άτομα που θεωρείτε πως δεν είχαν ταλέντο;
Φυσικά, ναι έχει συμβεί.

- Υπάρχει κάποια συμπεριφορά στο χώρο που σας ενοχλεί;
 Πολλές συμπεριφορές, όχι μόνο μία. Με ενοχλεί το δήθεν και το show off. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που επιδεικνύονται και είναι δήθεν. Δεν τα μπορώ καθόλου.

 Δεν έχετε κάνει κάποια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Θα διστάζατε να αποφασίσετε κάτι τέτοιο;
Τεράστια αλλαγή δεν θα ήθελα να κάνω. Θα ήθελα να μεγαλώνω έτσι όπως είμαι. Μικρές βελτιωσούλες για να προσέχουμε τον εαυτό μας σαν γυναίκες ναι αλλά μεγάλες αλλαγές δεν θα έκανα. Εξάλλου το πρόσωπό μας, το σώμα μας είναι το εργαλείο μας. Δεν θα’ θελα να κάνω κάτι που θα αλλάξω. Αυτή είναι η δουλειά μου απλά να το συντηρώ, να προστατεύω αυτό που έχω, ναι θα το ήθελα και το κάνω.  

- Το πώς νιώθετε συμφωνεί με την πραγματική σας ηλικία;
Νομίζω ότι η ηλικία έχει να κάνει με τα νούμερα. Η πραγματική ηλικία είναι το πώς νιώθει ο καθένας. Προσπαθώ να κρατάω την παιδικότητα μου παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

- Η παρουσία ενός άντρα σας λείπει από τη ζωή σας;
Είμαι άνθρωπος της συντροφικότητας και είμαι άνθρωπος των σχέσεων, αγαπώ τις σχέσεις. Μου λείπει μια ολοκληρωμένη σχέση έτσι όπως εγώ θα την ήθελα.  Αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω τεράστια κενά δηλαδή περνώ πολύ καλά, έχω πολλούς φίλους, περνάω καλά μόνη, μου αρέσουν τα βιβλία μου, να διαβάζω, να αθλούμαι, να βλέπω την ανιψιά μου που την λατρεύω. Είναι πολύ γεμάτη η μέρα μου, το θέμα είναι να υπάρχει ο άνθρωπος εκείνος που θα είναι το άλλο σου μισό και θα μπορείς να μοιραστείς πράγματα μαζί του. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν υπάρχει λόγος να ναι στη ζωή σου.   



- Με ποια αδυναμία σας έχετε παλέψει περισσότερο;
Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βάλω όρια στη ζωή μου. Το πάλεψα, το παλεύω και θα το παλεύω. Πιστεύω ότι είμαι σε αρκετά καλό δρόμο.

- Τι έχετε ετοιμάσει για το καλοκαίρι; Που μπορεί να σας απολαύσει ο κόσμος;
Το καλοκαίρι θα πάμε περιοδεία κάποιες ακόμα παραστάσεις με την ‘’Ποντικοπαγίδα’’ που είμαστε τα τελευταία δύο χρόνια. Θα κάνουμε και μια γαλλική κωμωδία που θα παιχτεί σε κάποιους δήμους παράλληλα και γενικώς θα είμαι στον δρόμο. 

- Έχετε κλείσει κάποια δουλειά για τον χειμώνα; Θα σας δούμε κάπου τηλεοπτικά ή θεατρικά;
Έχω συζητήσει και για τις δύο περιπτώσεις. Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί γιατί δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι το χειμώνα. Οπότε θα δείξει, είμαστε όλοι σε αναμονή.

- Τέλος θα ήθελα να μου κάνετε ένα σχόλιο για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα, δεν είναι μόνο στο οικονομικό, έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας έχουμε γίνει επαίτες. Θα ήθελα επιτέλους ο ελληνικός λαός να σηκώσει το κεφάλι, να κοιτάξει ψηλά, να μπορέσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του, να κοιτάξει την ιστορία του και να δει ότι ο Έλληνας δεν είναι αυτό που είμαστε εμείς σήμερα δυστυχώς. Να πάρουμε θάρρος, δύναμη, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να παλέψουμε για το αύριο των παιδιών μας. Να μην αφήσουμε κανέναν μα κανέναν να μας καταστρέψει άλλο τη ζωή.    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !