Οι νικητές και οι... ηττημένοι της σεζόν!

0
Γράφει η Νάνσυ Νικολαΐδου:

Ποιοι ξεκίνησαν καλά αλλά... προσγειώθηκαν απότομα, ποιοι έκαναν την έκπληξη και χτύπησαν «κόκκινο», οι σταθερές αξίες και οι μεγάλες απογοητεύσεις.
Ο,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο... Εφτασε η στιγμή για να πέσει η αυλαία της τηλεοπτικής σεζόν 2014-2015 και η ώρα του απολογισμού. Ποιοι είναι οι νικητές και ποιοι οι ηττημένοι; Σας παρουσιάζουμε τα πρόσωπα που κατάφεραν να κερδίσουν την ψήφο της προτίμησής σας και εκείνα που μπορεί να προσπάθησαν, όμως, δεν τα κατάφεραν.
της. 


Μάρκος Σεφερλής: Ηρθε με φόρα, προκάλεσε πανικό στους ανταγωνιστές του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, αλλά και των εντυπώσεων, με αποτέλεσμα το «Mega με μία» να κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τους δέκτες μας τον Οκτώβρη. Ισως αυτή η... εξουθενωτική βαριετέ ατμόσφαιρα της εκπομπής συνδυασμένη με το γυμνασιακό χιούμορ του Μάρκου, να αποδείχθηκε εντελώς... βαριετέ για τον κόσμο.
«Ολα Παίζουν»: Να που και οι παρέες όταν μπλέξουν με την τηλεοπτική ματαιοδοξία του οξυζενέ και των εξτένσιον μπορεί και να μη γράψουν ιστορία. Ο Γιώργος Λιανός και τα κορίτσια του δεν τα κατάφεραν να πείσουν πως είναι μία τηλεοπτική παρέα και η εκπομπή του Alpha αποδείχθηκε ό,τι πιο άχρωμο, άοσμο και αδιάφορο έχουμε δει ποτέ.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με το... ζόρι παρουσιάστρια γίνεται; Οσο κι αν βγαίνεις στον αέρα και είσαι του... κουτιού, όσο κι αν το κανάλι σου έχει πασχίσει να σε τυλίξει σε ιλουστρασιόν χαρτί, οι τηλεθεατές αναγνωρίζουν τον άνθρακα από τον θησαυρό. Αμα βγαίνεις και στον αέρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων, δεν ακούς κανέναν και αλλάζεις τους συνεργάτες σου σαν τα πουκάμισα, η τηλε-επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ελένη Μενεγάκη: Αυτό τον χειμώνα κατάφερε να είναι η πρωταγωνίστρια και κυρίαρχος της καθημερινής, μεσημεριανής ζώνης του Alpha. Η Ελένη για ακόμα μία φορά δεν άλλαξε την τηλεοπτική συνταγή της και οι τηλεθεατές που έχουν ορκιστεί σ' εκείνη... αιώνια τηλεοπτική αφοσίωση ήταν και πάλι εκεί για να τη στηρίξουν, υπομένοντας το ατελείωτο τηλε-μάρκετινγκ της εκπομπής της.
Τατιάνα Στεφανίδου: Μπορεί αυτή η χρονιά να μην ήταν η χρονιά της, μιας και βρέθηκε σε... μετωπική σύγκρουση με την Ελένη Μενεγάκη, όμως δεν σταμάτησε να δίνει τη μάχη της. Και μπορεί να κόβει το νήμα της τηλεθέασης δεύτερη, όμως κατάφερε αυτό τον χειμώνα (που ήταν πολύ δύσκολος για το Star) να βάλει πλάτη στο κανάλι της.
Δούκισσα Νομικού: Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην εκτυφλωτική ομορφιά της, κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να καταφέρει να γράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στη τηλεόραση. Ομως, η Δούκισσα Νομικού και φέτος είχε μία μέτρια παρουσία στο επίσης μέτριο «Dancing with the stars», όπου την είδαμε να αναλώνεται χρησιμοποιώντας τις ίδιες ατάκες, τα ίδια αστεία, το ίδιο ακριβώς στυλ παρουσίασης που είχε ακολουθήσει και τις προηγούμενες φορές και πετυχημένο δεν το 'λεγες.
Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Αν και στην αρχή της σεζόν ισοπεδώθηκαν στους πίνακες τηλεθέασης από τον Μάρκο Σεφερλή, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και φυσικά και τη μορφή και τη δομή που είχε μέχρι φέτος η εκπομπή τους και τελικά βγήκαν νικητές.
Μαρία Μπεκατώρου: Μπορεί αυτή η σεζόν αρχικά να ήταν πικρή για τη Μαρία μιας και το κανάλι «πάγωσε» το «Your Face Sounds Familiar», μπορεί σε ό,τι έχει να κάνει με τα «Καρντάσιανς» να μην ήταν η χρονιά της, όμως, λίγο πριν το τέλος οι Αντεννικοί αποφάσισαν να τη χρίσουν «βασίλισσα» της πρωινής, ψυχαγωγικής τους ζώνης τα Σαββατοκύριακα, μιας και με όπλο τους το «Πρωινό Σου-Κου» αποφάσισαν να μπουν στην πρωινή μάχη του Σαββατοκύριακου.
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τηλεπαρουσίαση της πάει πολύ, γι' αυτό και το Mega την προτίμησε δις και για το «Music School» και για το «Ελλάδα σ' αγαπώ», όπου κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μάλλον, αυτός είναι και ο λόγος που το όνομά της φιγουράρει πρώτο στη λίστα που όπως λέγεται μελετούν οι Megaλικοί για να τους εμπιστευτούν από Οκτώβρη την παρουσίαση του «Mega με μία», σε περίπτωση που η συνεργασία τους με τον Μάρκο Σεφερλή οδηγηθεί σε ναυάγιο.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πολλές... «Happy Days» έζησε αυτό τον χειμώνα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ηταν τόσο happy τηλεοπτικές μέρες, που δεν είχε τολμήσει να τις δει στα πιο τρελά όνειρά της. Η πρωινή της εκπομπή στο Alpha κατάφερε να χτυπήσει κόκκινα στους πίνακες τηλεθέασης και να εκτοξεύσει τις τηλεοπτικές μετοχές της, μιας και βασίστηκε στην αλάνθαστη τηλεοπτική συνταγή της «Πρωινής Μελέτης» και έτσι είδαμε την ψυχαγωγία και το gossip να εισβάλλει στην πρωινή ενημέρωση και να κάνει τη διαφορά.
  • Μενεγάκη, Στεφανίδου, Σκορδά-Λιάγκας, Μπεκατώρου, Παπαδημητρίου και Τσιμτσιλή άγγιξαν το... λίμιτ απ, ενώ Σεφερλής, «Ολα παίζουν», Σπυροπούλου και Νομικού έχουν... δει και καλύτερες τηλεοπτικές χρονιές, αφού δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές.
tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !