Ιωάννα Λίλη: Τι την άγχωσε τόσο που έκανε πρόβες στα παιδιά και στον άντρα της;

0
Έχουν αναφερθεί πολλές φορές στην ομορφιά της αλλά λίγες στον ρόλο της ως παρουσιάστριας! Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, που λίγες μέρες μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν της εκπομπής της στο «Makedonia TV» μίλησε στο περιοδικό «ΥΟU».
Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φετινή τηλεοπτική της πορεία και δήλωσε χαρακτηριστικά «Σίγουρα δεν επαναπαύομαι. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, καθημερινά τα θέματα μας αλλάζουν» και συμπλήρωσε: «Έχω προσαρμόσει τα δικά μου «θέλω» με τα «θέλω» της εκπομπής και νομίζω πως υπάρχει αρμονία και ισορροπία».
Η Ιωάννα Λίλη, μίλησε για τις απαιτήσεις που έχει από τους συνεργάτες και για το αν θεωρεί τον εαυτό της «bitch» σε ότι αφορά την δουλειά της «Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τους συνεργάτες μου», είπε χιουμοριστικά και συμπληρώνει «Εγώ δεν πιστεύω ότι είμαι bitch, ποτέ δεν ένιωσα έτσι. Εννοείται πως όταν κάτι με δυσαρεστήσει θα πιάσω προσωπικά τον συνεργάτη μου και θα του πω πως αυτό δεν μου άρεσε, αλλά να τον προσβάλλω ή να τον εκθέσω μπροστά στους υπόλοιπους –γιατί είμαστε πλέον μια οικογένεια- δεν το έχω κάνει ποτέ».
Πως προετοιμαζόταν η παρουσιάστρια για την εκπομπή; Η ίδια αποκαλύπτει πως έκανε πρόβες μπροστά στην οικογένεια της από την πρώτη κιόλας μέρα «Μετά το σταμάτησα γιατί σκέφτηκα ότι όταν εκτίθεσαι στο γυαλί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακούσεις και αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια. Και τα δύο θα τα λάβεις υπόψη σου, γιατί και η αρνητική κριτική θα πρέπει να υπάρχει για να μπορέσεις να βελτιωθείς ως παρουσιαστής και ως άνθρωπος, φτάνει, όμως, να γίνεται καλοπροαίρετα. Έχουμε δει κατά καιρούς κάποιους παρουσιαστές που σατιρίζουν με εμμονή και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !