Για «έναρξη πραξικοπήματος» έκανε λόγο... ο Βενιζέλος!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Για «θεσμική εκτροπή» έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος, σχολιάζοντας την προκήρυξη διεξαγωγής δημοψηφίσματος με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «καταστρατήγηση του Συντάγματος και έναρξη πραξικοπήματος», γεγονός που προκάλεσε γέλια από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ .

«Μην γελάτε, μην γελάτε…. Οι Κάννες είναι πιο ευχάριστες από τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο» είπε ο κ.Βενιζέλος, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Το έντιμο θα ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα να θέσει σε ψηφοφορία τη δική της πρόταση και όχι εκείνη των δανειστών» τόνισε ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας προς την πρόεδρο της Βουλής, επί του περιεχομένου της πρότασης της κυβέρνησης για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. «Το δημοψήφισμα εντός 5 ημερών είναι υφαρπαγή της λαϊκής βούλησης. Πλαστό το ερώτημα που θέτει η κυβέρνηση σε δημοψήφισμα» πρόσθεσε ο κ.Βενιζέλος.

«Ναι στην αλήθεια, ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ, ναι στην ασφάλεια» είπε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλο να ελέγξει τη συνταγματικότητα της πρότασης της κυβέρνησης για δημοψήφισμα επί του συγκεκριμένου ζητήματος.  

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !