The Voice: Ήταν και πάλι το Κυριακάτικο πάρτι που δεν έχασε κανείς!

0
Η τρίτη και σημαντικότερη φάση του μεγαλύτερου talent show  ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή και συνεχίστηκε χτες βράδυ δυνατά, αναζητώντας την επόμενη «φωνή» της Ελλάδας. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής;

Στο 2ο live του «The Voice» που πραγματοποιήθηκε χτες, Κυριακή 24 Μαΐου, μοναδικές φωνές και εξαιρετικές ερμηνείες από 20 διαγωνιζόμενους κατόρθωσαν να ξεσηκώσουν το κοινό και να εισπράξουν γερό χειροκρότημα σημειώνοντας τηλεθέαση 41,1 στο κοινό 15-44 και 39,6 στο σύνολο του κοινού!

Ήταν και πάλι το Κυριακάτικο πάρτι που δεν έχασε κανείς!
Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον κόσμο που είχε κατακλύσει το studio του «The Voice» από νωρίς ενώ οι 4 coach βρισκόντουσαν ήδη στις κόκκινες καρέκλες τους. Από την άλλη ο  V Reporter, Θέμης Γεωργαντάς μαζί με τους διαγωνιζόμενους έδωσαν για μια ακόμα φορά τον παλμό των social media, ενώ το #TheVoicegr έγινε και πάλι No1 Trend Topic!

Το 2ο live, όπως ήταν αναμενόμενο σημείωσε αύξηση σε όλα τα κοινά και μεγαλύτερη άνοδο στους άνδρες 15-24. Το υψηλότερο ποσοστό το σημείωσε στις γυναίκες 15-24 με μερίδιο 62.9%, ενώ
κατά μέσο όρο το παρακολούθησαν 1.380.000 άτομα περίπου.  Για έστω και 1 λεπτό το παρακολούθησαν περίπου 4.000.000 τηλεθεατές.
Σε επίπεδο 5λέπτου, το υψηλότερο μερίδιο σημειώθηκε στο ίδιο 5λεπτο (22:06-22¨10) στις γυναίκες 15-24 με  μερίδιο (76.8%).

Παράλληλα, η διαφορά του ΑΝΤ1 από το δεύτερο κανάλι κυμάνθηκε στις 27,7 μονάδες στο κοινό 15-44, ενώ τη μεγαλύτερη διαφορά τη σημείωσε στις γυναίκες 15-24 με 52,2 μονάδες και στις γυναίκες 25-44 με 32 μονάδες.
Τέλος, το 2ο live προηγήθηκε σε όλα τα κοινά, όπως κ στο σύνολο του κοινού με διαφορά 27 μονάδες.

Το διαγωνιστικό μέρος χτες άρχισε με τοTeam της Μελίνας Ασλανίδου! Η Πατρίτσια Άμπραχαμς, ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης, η Κυριακή Παντελίδου, η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ και η Κατερίνα Ευγενικού ανέβηκαν στο stage και τραγούδησαν με την ψυχή τους. Ο ι νικητές της αναμέτρησης όμως, ήταν μόνο δύο! Η ψήφος του κοινού έστειλε στο επόμενο live  τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να συνεχίσει με την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ .

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Μιχάλης/Stavento με την ομάδα… αεροπλανοφόρο όπως και την αποκαλεί! Πέτρος Παναγούλης, Άκης Παναγιωτίδης, Εύα Τσάχρα, Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Πολυξένη Λυκούδη. Και οι 5 ήταν υπέροχοι,  οι κανόνες όμως είναι κανόνες και δύο από τους διαγωνιζόμενους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το όνειρο νωρίς! Το κοινό κράτησε στο «The Voice» τον Άκη Παναγιωτίδη, ενώ ο Μιχάλης/Stavento ανακοίνωσε ότι η Εύα Τσάχρα είναι εκείνη που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη Κυριακή!

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για την Δέσποινα Βανδή και την πολύ δυνατή ομάδα της! Ο Όλεγκ Ντεργκατσιόβ, η Άννα Βιλανίδη, η Ανδρομάχη Κοκτσίδη, ο Μπάμπης Νικολάτος και η Παναγιώτα Καψάλη έδωσαν το δικό τους τραγουδιστικό αγώνα για να βρίσκονται και στο επόμενο live. Ποιος από τους 5 έπεισε το κοινό; Η Παναγιώτα Καψάλη ήταν αυτή που κέρδισε την θετική ψήφο, ενώ η  Άννα Βιλανίδη  ήταν η επιλογή της Δέσποινας Βανδή.

Τη βραδιά έκλεισαν οι Κώστας Αγέρης, Μαρία Ιωαννίδου, Μάκης Δράκος, Κάλλια Γελαγώτη και Αλέξης Πρεβενάς από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου! Εκρηκτικές παρουσίες αλλά μόνο δύο είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στο 3ο live! Το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Αγέρη και στη συνέχεια ο Αντώνης επέλεξε το Μάκη Δράκο!

Κάπως έτσι τελείωσε και το 2ο live και ήδη μετράμε το χρόνο αντίστροφα για το επόμενο. 16 διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να γίνουν η επόμενη «φωνή» της Ελλάδας!

Ποιοι θα τα καταφέρουν να κρατήσουν τη θέση τους; Ραντεβού την επόμενη Κυριακή στις 21:15!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !