Το είδαμε κι αυτό! Ο Σάκης Ρούβας έβγαλε selfie με τον Μίκη Θεοδωράκη!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Ο Μίκης Θεοδωράκης τήρησε τη δέσμευση που είχε δώσει κι έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαΐου, συναντήθηκε με τον Σάκη Ρουβά και τους υπόλοιπους συντελεστές της επετειακής συναυλίας που έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων του. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ για τον τρόπο που ερμήνευσε το «Άξιον εστί», το Σάββατο 2 Μαΐου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. 

Η ξεχωριστή συνάντηση έγινε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βαγγέλης Χατζατουριάν, και ο διεθνούς φήμης μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης, ο οποίος ήταν αυτός που επέλεξε τον Σάκη για να ερμηνεύσει αυτό το σπουδαίο έργο. 

Η χαρά του Σάκη Ρουβα που βρέθηκε δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη ήταν μεγάλη, καθώς αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε πολύ να συμβεί. Μάλιστα, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μια selfie που έβγαλαν οι δυο τους, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε «Τιμή και δέος! Σας ευχαριστώ Μίκη».

faysbook.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !