Σήμερα η συνέντευξη του Νίκου Παππά... στο κανάλι E TV!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0
 
Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς καλεσμένος στην εκπομπή ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ by thepressproject.gr με τους Κώστα Εφήμερο και Γεράσιμο Λιβιτσάνο ζωντανά και από την τηλεόραση του E TV! 

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject βρίσκει το δρόμο του και στις τηλεοπτικές συχνότητες μετά την αποδοχή της πρότασης του τηλεοπτικού σταθμού Εψιλον για την αναμετάδοση της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Η συνέντευξη που θα δοθεί σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου στην εκπομπή ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ by thepressproject.gr θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα διαρκέσει ως τις 23:30. Θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις για την νέα ΕΡΤ, το νέο ΔΣ, τα σχέδια της κυβέρνησης σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης. 

Το ThePressProject πίστευε πάντα στα οφέλη της διάχυσης της πληροφορίας και με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπει τη διαδικτυακή του προσπάθεια να βρίσκει το δρόμο της σε μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού. Ο τηλεοπτικός σταθμός Ε θα μεταδώσει ζωντανά όλη τη συνέντευξη του TPP χωρίς να κάνει επιλογές τμημάτων ή άλλο σχολιασμό του παραγόμενου προϊόντος. 

 Ο Νίκος Παππάς θα δεχτεί και τις ερωτήσεις από τα κοινωνικά δίκτυα που θα υποβληθούν μέσω του twitter χρησιμοποιώντας το #askTPP, μέσω της σελίδας του Facebook του ThePressProject αλλά και ερωτήσεις που θα υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση press@thepresproject.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !