Η Καρύδη φεύγει...Η Ντορέττα έρχεται τις Πέμπτες...

1
Ήταν από τις πιο απολαυστικές εκπομπές καταφέρνοντας να κάνει τους celebrities να…ξεκουμπώνονται και να περνούν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr:

Εκτός των άλλων όμως στο «Celebrity Game Night» η Σμαράγδα Καρύδη απέδειξε ότι εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός διαθέτει και τα κατάλληλα προσόντα για το ρόλο της παρουσιάστριας. Άνετη, χωρίς να φοβάται να «τσαλακωθεί» δεν έμεινε στην ομορφιά και στη λάμψη της αλλά μετέτρεψε το πλατό της εκπομπής σε σπίτι της και με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της έδειξε πως μπορεί να φύγει εκτός κειμένου χωρίς όμως υπερβολές. Η εκπομπή σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις αφήνοντας ευχαριστημένα τα στελέχη του MEGA, αλλά δυστυχώς… τα εγκεκριμένα επεισόδια ολοκληρώθηκαν.

Έτσι την επόμενη Πέμπτη 14 Μαΐου η εκπομπή ρίχνει τίτλους τέλους, αλλά στο κανάλι της Μεσογείων ελπίζουν ότι το τέλος δεν θα είναι οριστικό και ότι θα καταφέρουν να εντάξουν την εκπομπή και στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Οι οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ληφθεί αλλά όλες οι πλευρές είναι θετικές ώστε η εκπομπή να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Όσο για το τι θα μπει στη θέση της στο πρόγραμμα του MEGA; Το άλλο παιχνίδι, το «Ελλάδα σ’ αγαπώ» με την -επίσης πολύ καλή στην παρουσίαση- Ντορέττα Παπαδημητρίου που έως τότε θα συνεχίσει να προβάλλεται κάθε Σάββατο, αλλά μετά, από τις 21 Μαΐου, θα «μετακομίσει» τις Πέμπτες. Πάντως και τα δύο παιχνίδια, το «Celebrity Game Night» και το «Ελλάδα σ’ αγαπώ», κέρδισαν τους τηλεθεατές και όπως φαίνεται θα πάρουν το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν…!

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή θα πάρει πράσινο φως μια εκπομπή που πλέον σέρνεται στο 15%, ακόμα και με το lead in της Δικαίωσης που κακό δεν το λες... Χλωμό το βρίσκω, το Celebrity έχει κουράσει πάρα πολύ και η πτώση είναι κατά το ήμισυ από πέρυσι, όπως και στο Παρτάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !