Ο Π.Κασιδόκωστας χρηματοδοτεί την ταινία του Τομ Κρουζ

0
Ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης είναι ο Έλληνας που θα κάνει πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα του Χόλιγουντ. Είναι αυτός που η νέα εταιρία του Hercules Film Fund, με έδρα το Λουξεμβούργο θα χρηματοδοτήσει τρεις έως και πέντε ταινίες μεγάλου μήκους σε ένα χρόνο και εκείνος που θα συν-χρηματοδοτήσει τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ, με τίτλο MENA. Η είδηση για τη δραστηριότητα και τη συνεργασία του Πάρη Κασιδόκωστα κάνει τον γύρο του διαδικτύου διεθνώς, με την ιστοσελίδα Deadline να έχει αναφερθεί εκτενώς στο γεγονός.

Παράλληλα, ο συνέταιρος και συνεργάτης του Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση, ο Τέρι Ντούγκας, σχεδιάζει την νέα εταιρία παραγωγών με το όνομα Rhea Films, που παραπέμπει στη μητέρα των αρχαίων θεών του Ολύμπου. Η Rhea Films θα αποτελέσει το όχημα εκτέλεσης των ταινιών που θα χρηματοδοτήσει το Hercules Film Fund. 
 Οι δύο εταιρείες θα διαχωρίσουν τη λειτουργία τους με την υπάρχουσα εταιρία 1821 Media, στης οποίας το ενεργητικό συμπεριλαμβάνεται και η ταινία που αναμένεται με τη Νάταλι Πόρτμαν, με τίτλο Jane Got a Gun.  

Τα γυρίσματα του MENA ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό στην Ατλάντα, και σκηνοθέτης είναι ο Νταγκ Λάιμαν. Η Rhea Films θα είναι η συμπαραγωγός του MENA μαζί με τις Imagine, Quadrant Pictures και Cross Creek Pictures, ενώ οι Κασιδόκωστας, Ντούγκας και Ζαν Λικ Ντε Φάντι είναι οι executive producers. 
 Η ιστορία της ταινίας έχει ως πρωταγωνιστή τον πιλότο Barry Seal της TWA, που μισθώνεται από τη CIA, ώστε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της υπηρεσίας σχετικά με την παρακολούθηση της έκρηξης της κομμουνιστικής απειλής στην Κεντρική Αμερική τη δεκαετία του '80.  Ο πιλότος στο τέλος ανακαλύπτει ότι είναι ο υπεύθυνος μίας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία της CIA, αυτής που γέννησε το καρτέλ Medellin και πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο Ιράν-Contra, του μεγαλύτερου μετά τη δολοφονία του προέδρου Κένεντι. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να έφτασε στον εκβιασμό του Ρίγκαν και της οικογένειας Μπους.

«Στο real estate λέμε "τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία". Για την ταινία τα πιο σημαντικά είναι ο σκηνοθέτης της, ο σκηνοθέτης της, ο σκηνοθέτης της», δήλωσε ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, για να προσθέσει ο Τέρι Ντούγκας : «Θέλουμε να είμαστε ο προορισμός για τους σκηνοθέτες που έχουν στα σκαριά ταινίες με πλεονεκτήματα και ικανές να γίνουν επιτυχία, ενώ παράλληλα θα μπορούν να στηρίζουν με κύρος και πάθος τα έργα τους».

thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !